KAYSERİ 7. MOBİLYA FUARI AÇILDI

KAYSERİ 7. MOBİLYA FUARI AÇILDI

KAMÇI ? 60 BİN ZİYARETÇİ BEKLİYORUZ? ...

TÜYAP Fuarcılık tarafından organize edilen Kayseri 7. Mobilya Fuarı, Dünya Ticaret Merkezi´nde kapılarını ziyaretçilere açtı. Açılışa iştirak eden Vali Süleyman Kamçı açılışında yaptığı konuşmada, mobilyadaki KDV indiriminin satışları artırdıkça uygulama süresinin uzatılacağına inandığını kaydederek ?Bu yıl 60 bini aşkın kişinin ziyaret etmesinin bekliyoruz? ifadesini kullandı?
7. kez kapılarını ziyaretçilere açan Kayseri Mobilya Fuarı 23 Nisan Pazar gününe kadar açık olacak fuarda yerli ve yabancı 70 firma ürünlerini sergilerken 200´ün üzerinde yabancı iş adamından oluşan alım heyetinin de fuarı ziyaret etmesi bekleniyor?
Dünya Ticaret Merkezi´nde mobilya sektörünün yeni ürünlerinin ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu fuarın açılışına Vali Süleyman Kamçı , Kto Başkanı Mehmut Hiçyılmaz, Kayso Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Osb Başkanı Tahir Nursaçan , KESOB Başkanı Ahmet Öveç, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Paancıoğlu, KAYMOS) Başkanı Yakup Deveci ve çok sayıda sektör temsilcisi iştirak etti?
Fuarın açılışında konuşan Vali Süleyman Kamçı Mobilya sektörünün Kayseri´nin lokomotif sektörlerinden olduğunu, Türkiye´nin mobilya ihracatının yüzde 35´inin de Kayseri´den yapıldığını kaydedip, fuara katılan firmaların yeni ürünlerini sergileme fırsatı bulacağını belirterek, 70 firmanın katıldığı fuarı, bu yıl 60 bini aşkın kişinin ziyaret etmesinin beklendiğini sözlerine ekledi.
Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği ? KAYMOS Başkanı Yakup Deveci ise fuarların sektörlerin pazara açılış kapısı olduğunu ancak sadece sektöre değil şehre ve ekonomiye de dolaylı yollardan katkılar sağladığını vurgulayıp, farklı ölçeklerdeki 3 bin 500 işletmeyle Türkiye mobilyasının yüzde 50´sini üreten Kayseri mobilya sektörünün, 100 bin kişiye de istihdam sağladığına dikkati çekerek, "Mobilyada yüzde 8´e düşmüş olan KDV, ticaretimizde en önemli paydalarımızdan biri haline gelmiştir. Fuarımızın da bu döneme denk gelmesi esnafımızın da rahatlatılmasında ciddi bir fayda sağlamıştır." Değerlendirmesinde bulundu?
TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz ise fuarda geçen yıla göre çok daha farklı tasarım ve kaliteli ürünlerin görülebileceğini vurgulayarak Fuara 200´ün üzerinde yabancı iş adamından oluşan alım heyetinin katılacağını müjdeledi? Alagöz ayrıca Türkiye´nin yanı sıra Lübnan, Suriye, Gürcistan, Irak, İran, Tunus ve Rusya´dan ziyaretçileri ağırlayacaklarını kaydetti.
HABER : C.ÜSTEN



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da