Kayseri Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi´nden

Kayseri Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi´nden

Ramazan´da Da Kesintisiz Hizmet ...

Kayseri Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi´nde gündüz oruç tutan vatandaşların ağız ve diş sağlığında sorun yaşamaması için Ramazan ayı boyunca muayene ve tedavi hizmetlerinin iftardan sonra saat 21: 00 ile 23: 30 arasında devam edeceği belirtildi.
Ağız ve diş sağlığının çok önemli olduğunu ve Ramazan ayında da ayrıca dikkat edilmesi gerektiğini belirten Kayseri Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Tamer Şenel, ?Halkımızın Ramazan ayında ağız ve diş sağlığı açısından mağduriyet yaşamaması için Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi olarak Ramazan ayında iftardan sonra 1 olan nöbetçi hekim sayımızı 7 ye çıkarmış bulunmaktayız. Bu polikliniklerimiz cumartesi ve pazar günleri de dahil olmak üzere, bütün hafta boyunca iftardan sonra saat 21: 00 ile 23: 30 arasında hizmet verecektir. Bunun dışında gündüz poliklinik hizmetlerimizde hiçbir değişiklik olmadan devam etmektedir. Bilindiği gibi hastanemiz randevu sistemi ile çalışmaktadır. Hastalarımız 182´yi arayarak ya da MHRS uygulama veya internet adresinden randevu alarak istedikleri doktora sıra beklemeden muayene olabilirler.? dedi.
Hastanenin genel işleyişi hakkında da bilgiler veren Dr. Şenel ?Kayseri Nimet Bayraktar Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi olarak 97 hekim ve yaklaşık 240 personelle Hürriyet Mahallesi Kılıçkaya Caddesi Melikgazi´de hizmet vermekteyiz. Aynı zamanda Danişment Gazi Mahallesi´nde 1 hekim, Talas Bahçelievler Semt Polikliniği´nde 2 hekim, İldem bölgesinde bulunan Melikgazi semt polikliniğinde de 2 hekimle vatandaşlarımıza hizmet sunmaktayız. Yaklaşık olarak günlük 2000 hasta tarafımıza başvurmaktadır. Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi olarak halkımızın her zaman yanında ve hizmetinde olduğumuzu belirterek, tüm halkımıza diş ağrısız, sorunsuz bir Ramazan diliyorum.? şeklinde konuştu.

 


Haber Kaynak : İHA

ERÜ Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’na EMG Cihazı Bağışladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Handan Bilgin: “Epilepsi hastalığı tedavi edilebilir”

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı