KAYSERİ AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ VE ESKİ BAKAN ELİTAŞ,

KAYSERİ AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ VE ESKİ BAKAN ELİTAŞ,

?KILIÇDAROĞLU SNEİJDER KADAR MİLLİ OL? ...

AK Parti Grup başkan vekili, Ekonomi eski bakanı ve Kayserimilletvekili Mustafa Elitaş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu´na bu sezon Galatasaray´dan ayrılan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder üzerinden yüklendi. Elitaş "Sneijder giderken, Türkiye çok güvenli bir ülkedir? dedi. Ben diyorum ki Kılıçdaroğlu´na, ´Benim kadar milli olamazsın ama Sneijder kadar milli ol´ diyorum."dedi. Mustafa Elitaş ilginç bir siyasi saptama yaparak"En büyük işi o oldu. Zaten 16 Nisan´dan çıktıktan sonra sallanan koltuk, Enis Berberoğlu vasıtasıyla sağlama alınmış oldu. Genel başkan oldu ancak lider olamadı. Lider olmak için 40 fırın ekmek yemesi gerekir. Bana göre CHP´nin son lideri Deniz Baykal´dır? iddiasında bulundu.


TBMM´nin tatile girmesi nedeniyle izinini Kayseri´de geçiren ve parti il başkanlığının hazırladığı programa göre ziyaret ve çalışmalarda bulunan Ak Parti grup başkan Vekili Mustafa Elitaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun"Bana MİT tırları ile ilgili görüntüleribir takım insanlar getirdiler. Bana gösterdiler. Ben de bunu gördüm. Getirenler kim dediler. Maskeli birileri dedi?? sözlerini hatırlattı. Elitaş, DHA´ya yaptığı açıklamada "Ana Muhalefet lideri maskeli birileri tarafından getirilen bir kaseti ciddiye alıp bakacak. O maskeli kişileri siz kimsiniz diye sormayacak. Bunlar CIA mı, başka ülkenin ajanları mı´ Veya, Türkiye düşmanları mıdır? En azından tipini merak edip bakmayacak. Bunlar Türk tipi mi, düşman tipi mi onu izleme ihtiyacı hissetmeyecek. Gözünü öyle bir kin ve nefret bürümüş ki, Tayyip Erdoğan düşmanlığı sarmış ki, bu konu ile ilgili konu ile ilgili getirilen her lafa inanıyor. Kasetin düzme mi, sahte mi gerçek mi olduğunu getiren insanların maskeli kim olduğunu merak etmeden sadece içi ve sürekli kendisini tuş eden ve sürekli kendisini yerden kaldırmayan büyük bir aşağılık kompleksi duyduğu Tayyip Erdoğan´a karşı bir belgenin gelişinin mutluluğunu hazzını yaşayan bir şekilde ifade ediyor. Sayın Kılıçdaroğlu bunu ya kabul edecek ya da inkar edecek. Diyecek ki gazetelerde açıklaması. İtiraz da etmedi. Tekzip te etmediler. Ben bu kasetleri gördüm MİT tırları ile ilgili maskeli kişiler bana getirdi diye. Olayı vahameti şu. Maskeli kişilerin getirdiği kaseti izliyorsun. O insanları, Kemal Kılıçdaroğlu´nu koruması var. Herhalde maske ile gelmediler bu kişileri. Yüzlerini kapatıp içerden geçmediler. Kılıçdaoğlu´nun evinde veya Genel Merkezinde kamera var. Maskeli insanların eğer parti genel merkezi veya evine maskeli şekilde girmesine izin veriyor ise, bu da olağan üstü vahim konudur. Ana muhalefet partisi Genel Başkanının böylesine saf bir davranış içinde bulunması hakikaten ilginç?? diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

Kafanıza yatmıyor mu? Mümkün mü böyle bir şey. Kafama yatıyor da. Böyle bir şeyi Kemal Kılıçdaroğlu´nun dediğini doğru olduğunu kabul ederek söylüyoruz. Maskeli kişilerden Türkiye Cumhuriyeti Devletini itham eden, Türkiye Cumhuriyeti Devletini terör örgütü Suriyede´ki terör örgütüne yardım ve yataklık eden bir ülke konumuna düşürecek bir iddiasıyla getirilen bir görüntüyü Ana muhalefet partisinin genel başkanın izlemesi vahim bir durumdur diyorum. O kasetlerde ki iddia ne? Türkiye DEAŞ´ı veya oradaki Birleşmiş Milletlerin terörist olarak kabul ettiği gruplara silah yardımı yapıyor savıyla Türkiye Cumhuriyetini Adalet divanına, Cumhurbaşkanı ve Başbakanınaıadalet divanına yargılatmak üzere yapılan bir iş.

MİLLİ MESELELERDE CHP İLE ARAMIZDA KOPUKLUK VAR

Hatırlayın. Cumhurbaşkanının seçiminde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ne diyordu, Tayyip Erdoğan yurt dışına kaçacak, biz iktidara geleceğiz, onu yargılayacağız diyordu. FETÖ´cüler ne diyordu? Aynı şeyi söylüyordu. Şimdi FETÖ´cüler diyor ki bu planlı programlı provası daha önceden yapılmış bir tiyatro diyordu darbe işine.

Hele bir milletvekili var ki evlere şenlik. O milletvekili Türkiye Cumhuriyeti Devletine katil diyor. Türkiye Cumhuriyetine katil diyen bir milletvekili CHP´de halen barındırılıyor. CHP sözcüsü, Genel Başkanı diyor ki o milletvekili ile ilgili yapılacak herhangi bir şey söz konusu değil diyorlar. Bunun üzerine o milletvekili sözümün arkasındayım diyor. Böylesine bir aymazlık, böylesine bir çelişki, böylesine bir milli meselelerden kopukluk mümkün mü böyle bir şey. Sonra CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Alman dergisine Türkiye Güvenli bir ülke değildir ifadesini kullanıyor. Sonra onu düzeltmeye kalkıyorlar. İnkar etmeye çalışıyorlar. İtiraz ediyorlar. Sonra dergiden çözümünü ve CHP´ye gönderdikleri bir örneğini sunuyor. CHP tüzel kişiliği de onaylıyor. Tamam, yayınlayabilirsiniz diye. Dergide yayınlamış ifadelerin tamamı CHP tarafından onaylanmış çözüm. Kabul edilmiş. Sonra çark ediyorlar. Kemal Kılıçdaroğlu diyor ki doğrudur. Ben, bunu her yerde de söyledim. Hem meclis kürsüsünden, hem Almanya´da söyledim ne var bunda diyor. İşte millilik burada zaten. Vatanı sevmek burada zaten. Vatanı şeklen sevenlerin söyleyebilecekleri budur zaten. Vatanla sevgi bağı aşkı olmayan mecburen bulunduğu koltuk dolayısıyla mecbur olarak ifade etmeye çalışanların söylemleri ancak bu kadar olabilir. Bu millete sevdalı olursan, bu vatandaşa hizmet aşkı ile kendisi bürünür ise, onunla doğup, büyüyüp gelişir ise bunları söylemesi mümkün değildir. İçi bizi yakar, dışı başkasını yakar. Ne olursa olsun. Biz bu memleketi başka ülkelerin dergilerine, gazetelerine ana muhalefet partisi genel başkanı olarak söylemek milli bir davranış şekli değildir.

KILIÇDAROĞLU SNEJİDER KADAR MİLLİ OL

Eski bakan Mustafa Elitaş, CHP liderine yaptığı eleştirileri Galatasaray´dan bu sezon ayrılan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder üzerinden yüklendi.Elitaş"Bakın Sneijder, Türkiye´den gitti. Giderken ne dedi? Hollanda ile bizim kritik sorunlarımız oldu, Hollanda seçimleri münasebetiyle. Sneijder giderken, Türkiye çok güvenli bir ülkedir dedi. Ben diyorum ki CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu´na, ´Benim kadar milli olamazsın ama Sneijder kadar milli ol´diyorum. Yazıklar olsun. Bir Ana muhalefet partisi Genel Başkanı 6-7 yıl burada futbolculuk yapmış ve Hollanda ile Türkiye arasında 16 Nisan´dan öncesi siyasi krizin zirveye çıktığı bir dönemde Hollanda vatandaşı olan bir futbolcu, Türkiye´den giderken, Türkiye´nin güvenli bir ülke olduğunu Kılıçdaroğlu´nun yüzüne çarpa çarpa söylüyor. Bakın çok önemli bir şeyin altını çiziyorum. Enes Berberoğlu mahkeme kararını verip tutuklandığı andan itibaren Sayın Kemal Kılıçdaroğlu´nun yürüyüşe başlaması, sanki ya bir vebal ya pişmanlık bunun senin oraya gitmenin vebali benim diye bir kaygının sonucu. ya da Enis Berberoğluna mesaj vererek böyle böyle ben senin için 29 gün de 400 kilometre yol yürüdüm. Bunu mesajı bu olabilir. Neden diğer 8 kişi için yürümedin. Dış mihrakların ve FETÖ´nün tahrikleri ile yapılan bir yürüyüştür. 2015 yılında FETÖ´nün medya organları ile içli dışlısınız. 2015 yılında seçimlerden önce ABD´ye gider temsilcinizi Pensilvanya´ya gönderirsiniz. Oradaki hain ile irtibat kurdurursunuz. Arkasından bizimle FETÖ ile irtibatımız yok dersiniz. Şu an da FETÖ ile mücadeleyi istismar ederek, oradaki insanları mağdur göstererek, onların oylarını devşirmek için gayret göstermekte millilik ile bağdaşmayacak bir meseledir diye düşünüyorum??diyerek eleştirdi

CHP´NİN SON LİDERİ BAYKAL´DIR

Referandum sonrası Kılıçdaroğlu´nun karşısına partiden genelbaşkanlık için rakipler çıktığını, ancak milletvekili Enis Berberoğlu´nun tutuklanmasının CHP lideri için can simidi olduğunu ve adalet yürüyüşünü başlattığına dikkati çekti."2011 yılında 8 tane CHP´li milletvekili göreve seçildikleri anda tutuklu idi. Onlar için bir yürüyüş düşünmedi, Sayın Kılıçdaroğlu, birden bire Enes Berberoğlu için yürüyüş yapma ihtiyacı hissetti. Niye yürüyüş ihtiyacı hissetmiş olabilir. Acaba Enes Berberoğlu´nun içerde olmasından dolayı vebali bende diye olabilir mi? Bir pişmanlık duygusu olabilir?? düşüncesi içinde olduğunu söyleyen Mustafa Elitaş, sözlerini şöyle devam ettirdi :

" Kılıçdaroğlu 28-29 gün yürüyüş yaptı. 29 günlük yürüyüşte güvenlik konusunda herhangi bir şey yaşadı mı? Yaşamadı. Niye Emniyet teşkilatı, hükümet Kemal Kılıçdaoğlu´nun korumak için elinden geleni yaptı. Bu arada Kayseri Emniyet Müdürüne teşekkür ediyorum. Kayseri´de başlayan Kocaeli´nde giden içinde Ak Parti bayrak ve broşürlerin bulunduğu DEAŞ´çı ByLock´cu kişinin Kemal Kılıçdaroğlu´na yapmak istediği suikast girişimi Kayseri Emniyetinin çalışması neticesinde önlendi. Her türlü suikast girişime açık bir yürüyüşü tertip eden Kemal Kılıçdaroğlu´nun 29 gün can güvenliğinde bir problem yok. Milletin burnu kanamıyor. Sadece Kılıçdaroğlu´nun yokuştan inerken düşmesi hariç Kılıçdaroğlu ya asansöre ters biniyor ya da düşüyor. CHP´ye gönül vermiş insanların CHP Genel Başkanının tutum ve davranışlarını değerlendirmeleri gerekir. Adalet yürüyüşünün en büyük özelliği ne olduğu biliyor musunuz ? Kılıçdaroğlu belli bir süre 2019 yılına kadar CHP genel Başkanı olmayı garantiledi. En büyük işi o oldu. Zaten 16 Nisan´dan çıktıktan sonra sallanan koltuk, Enis Berberoğlu vasıtasıyla sağlama alınmış oldu. Genel başkan oldu ancak lider olamadı. Lider olmak için 40 fırın ekmek yemesi gerekir. Bana göre CHP´nin son lideri Deniz Baykal´dır. Kılıçdaroğlu herhalde ya ömrü vefa etmeyecek ya da siyasi hayatı o sürece götürmeyecek. CHP´ye lider olmadan genel başkanlığı bırakmış tek kişi olarak tarihe geçecek. Atatürk, İnönü, Ecevit ve Baykal CHP´de lider olarak sayarsanız budur. Sayın Baykal´daki performansı Anayasa çalışmalarında gördüm. Direncine hayran kaldım. Sayın Baykal yürümeyi doğru olarak kabul etmedi. Sonra baktı ki itiraz olursa yanlış olur dedi, yürümedi ama alkışladı. Ben diyorum Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Müdürlükten Genel Başkanlığa terfi etti.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı