KAYSERİ, ANTALYA´DA MAÇI BEKLİYOR

KAYSERİ, ANTALYA´DA MAÇI BEKLİYOR

ANTALYASPOR-KAYSERİSPOR MAÇI; CUMARTESİ

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig´in 11.haftasında karşılaşacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı ve Antalya´ya hareket etti.
Kayserispor, ligin 11.haftasında Antalyaspor´a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.
Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde gerçekleştirilen ve tamamı taktik ağırlıklı çalışma ile son bulan antrenman 1,5 saat sürdü.

Antrenman öncesi takımını saha içerisinde toplayan ve Antalya maçı için uyarılarda bulunan Teknik Direktör Tolunay Kafkas şunları söyledi: ?Lige iyi başladık ancak devamında 5 maç kaybettik. Sonra Eskişehirspor maçı ile çıkışa geçtik. Rize maçını da, kazanabilirdik ama olmadı. Hiç puan alamamaktan iyidir 1 puan almak. Maçlardaki mücadelelerinizden memnunum ama daha çok çalışmamız gerekir. Daha çok kaleyi düşünmeliyiz. Daha çok şut atmalıyız. Biz kendimize güvenirsek, yenemeyeceğimiz takım yok. Ben sizlere sonuna kadar güveniyorum ve inanıyorum ki Antalyaspor maçında da, elinizden geleni yapacaksınız. Bu maçı kazanalım ve çıkışımızı sürdürelim. Unutmayalım ki, bizlerden çok şeyler bekleyen kulübümüz ve taraftarımız var.?
Öte yandan Kayserispor´da, Antalyaspor maçında tek eksik futbolcunun sakatlığı devam eden kaleci Hakan Arıkan olduğu açıklandı.
Antalyaspor-Kayserispor maçı yarın Akdeniz Üniversitesi Stadyumunda oynanacak. Karşılaşma Cumartesi saat 14.00´da başlayacak.



Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu

Talasgücü ve Atletikspor Türkiye Şampiyonası’na hazır

Kayserispor 5 maçtır kazanamıyor

Develigücü ilk kez öne geçti

Kayserispor, adana maçına hazır

Kulüplü genç kızlar kayseri’de parkeye çıkacak

Milli yüzücünün tercihi erciyes

Adana Demirspor - Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek

Milli yüzücünün tercihi Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi oldu