KAYSERİ BAROSU BAŞKAN YARDIMCISI OĞUZ ERİNÇ,

KAYSERİ BAROSU BAŞKAN YARDIMCISI OĞUZ ERİNÇ,

?MESLEKTAŞLARIMIZIN DAHA KALİTELİ HUKUKİ HİZMET SUNMALARI İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ?

Kayseri Barosu tarafından düzenlenen ?Sözleşme hazırlama ve inceleme teknikleri´ konulu seminerde konuşan Baro Başkan Yardımcısı Oğuz Erinç, ?Meslektaşlarımızın daha kaliteli hukuki hizmet sunmaları için gayret gösteriyoruz? dedi.

Kayseri Barosu tarafından ?Sözleşme hazırlama ve inceleme teknikleri´ konulu seminer düzenlendi. Kadir Has Kongre Merkezi´nde düzenlenen seminere, Doç. Dr. Umut Yeniocak, konuşmacı olarak katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından seminerin açılış konuşmasını yapan Kayseri Barosu Başkan Yardımcısı Oğuz Erinç, ?Bölge coğrafyasının savaşlar, göçler ve katliamlar coğrafyasına dönüştüğü, emperyalist güçlerin yerel iş birlikçileri ile birlikte kan gölüne çevirdiği dünyamızda öncelikle barışın ve huzurun egemen olmasını, terörle mücadele eden güvenlik kuvvetlerimizin sağ salim evlerine dönmelerini temenni ediyorum? dedi.

Erinç, ?Sıklıkla yaşanan mevzuat değişikliklerinin takibi avukatların en çok zorlandığı konuların başında gelmektedir. Torba yasa ile geçirilen değişikliklerin yanında, yasama meclisi dışında KHK´lar ile yapılan değişikliklerde biz uygulayıcıları zor durumda bırakmaktadır. Müvekkillerin haklarını korurken, adaletin tesisine çalışırken dürüstlük ve bilgi en önemli hazinemizdir. Ancak formasyonsuz bir dürüstlük, dürüstlük değildir. Bu anlayış ile meslektaşlarımızın eğitimine gereken önemi veriyor, güncel ve kolay anlaşılabilir eğitim programları ile meslektaşlarımızın daha kaliteli hukuki hizmet sunmaları için gayret gösteriyoruz? ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Doç Dr. Umut Yeniocak, sözleşme hazırlama ve inceleme teknikleri konusunda katılımcılara bilgiler verdi.


Haber Kaynak : İHA

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti