KAYSERİ BİR YİĞİDİNİ DAHA HAKK´A UĞURLADI!

KAYSERİ BİR YİĞİDİNİ DAHA HAKK´A UĞURLADI!

GERİDE GÖZÜ YAŞLI BİR EŞ VE HER ŞEYDEN HABERSİZ BİR EVLAT KALDI ...

Mardin- Diyarbakır karayoluna mayın taraması yaparken PKK´lı teröristlerin yola yerleştirdikleri bombayı patlatmaları sonucu şehadet şerbeti içen iki vatan evladından biri olan Jandarma Uzman Çavuş Mahmut Yıldırım memleketi Kayseri´de gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Geride gözü yaşlı bir eş ve henüz her şeyden habersiz bir evlat bırakan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yıldırım dualarla ebediyete uğurlanırken eşi Esra Yıldırım "Mahmudum, bu ay yıldızlı bayrak tabutuna çok yakışmış ama bizi yalnız bıraktın? diyerek göz yaşı döküp feryat etti?
Önceki sabah Mardin- Diyarbakır karayolunda mayın taraması yaptığı sırada PKK´lı teröristlerin yola yerleştirdikleri bombayı patlatmaları sonucu şehadet şerbeti içen 2 askerden Jandarma Uzman Çavuş Mahmut Yıldırım´ın cenazesi, göz yaşları arasında baba ocağının da bulunduğu memleketi Kayseri´de Hakk´a uğurlandı?
Yaklaşık 5 yıl önce Türk Silahlı Kuvvetleri´nde göreve başlayan ve 4 yıl önce Esra Yıldırım ile hayatını birleştiren, bu evlilikten 3 yaşında Efe isimli bir oğlu bulunan şehit Jandarma Uzman Çavuş Mahmut Yıldırım´ın gece ilimize getirilerek Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Bina morguna konulan naşı sabah saatlerinde yakınları tarafından alınarak helallik almak üzere Talas İlçesi - Yenidoğan Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi´ndeki baba evinin önüne getirildi.
Eşinin Türk bayrağına sarılı tabutuna kapanın Esra Yıldırım, "Mahmudum evine böyle mi dönecektin?" diyerek gözyaşı döktü. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yıldırım´ın naşı baba evinden helallik alındıktan sonra cenaze namazının kılınacağı Kalemkırdı Camisi´ne nakledildi.
Cenaze namazına Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Vali Süleyman Kamçı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Cahit Özden, CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, MHP İl Başkanı Baki Ersoy, ilçe belediye başkanları, askerler, şehidin yakınları ile çok sayıda vatandaş iştirak etti.
Eşinin Türk bayrağına sarılı tabutun başında duran Esra Yıldırım, anne Selma Sevim Yıldırım ve Necati Yıldırım yaşadıkları büyük acıyı gözyaşları ile dışa akıtırken eşinin tabutuna kapanan Esra Yıldırım, "Mahmudum, ay yıldızlı bayrak tabutuna çok yakışmış ama bizi yalnız bıraktın. Şimdi bana kim ´Esram kahvaltımı hazırladın mı?´ diye soracak? Mahmutumun vatan, bayrak ve bizim sevgimizle dolu. Bunu hissediyorum" sözleri ile feryat edip göz yaşı dökerken cenazeye katılan vatandaşlar da göz yaşlarını tutamadılar.
Şehit eşi Esra Yıldırım, daha sonra kucağına oğlu Efe´yi alıp, eşi Mahmut Yıldırım´ın tabutuna sarılıp ağladı. Bu arada, tüm şehit cenazelerinde dev bayrak dalgalandıran ´Fevzi Baba´ lakaplı Fevzi Kurtoğlu, şehit Uzman Çavuş´un tabutunun hemen yanı başında Türk bayrağını dalgalandırıp, cenaze namazına kadar tabutun başında nöbet tuttu?
İl Müfütüsü Doç. Dr. Şahin Güven´in öğlen namazı sonrası kıldırdığı cenaze namazının ardından top arabasına konulan şehidin cenazesi, Garnizon Şehitliği´ne götürüldü. Burada tabutun üzerindeki Türk bayrağı baba Necati Yıldırım´a teslim edilerek, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mahmut Yıldırım´ın cenazesi dualarla Hakk´a uğurlandı.
Bir yiğidini daha vatan savunması uğruna kara toprağın bağrına veren Kayserililer yüreklerinde vatan sevgisi ve hüzünle evlerine dönerken ortak dilek ?Allah´ım bu son olsun. Evlatlarımızı bize bağışla? oldu?
HABER: C.ÜSTEN



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi