KAYSERİ BİRLİK VAKFI

KAYSERİ BİRLİK VAKFI

UĞUR IŞILAK´I GENÇLERLE BULUŞTURDU ...

Kayseri Birlik Vakfı ve Genç Birlik Kayseri Şubesi´nce tertiplenen ?Uğur Işılak Gençlerle Birlikte´ söyleşi programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. İlimiz gençlerinin Işılak´ın şarkıları ile coştuğu gece uzun ardan sonra AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanı Baki Ersoy´u bir araya geldiği bir etkinlik olarak da kayıtlara geçti.
Kayseri Birlik Vakfı ve Genç Birlik Kayseri Şubesi´nce tertiplenen ?Uğur Işılak Gençlerle Birlikte´ söyleşi programı Şehir Tiyatrosu´nda gerçekleştirildi. Geceye AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanı Baki Ersoy, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, OSB Başkanı Tahir Nursaçan ve çok sayıda davetli iştirak etti?
Kur´an-ı Kerim tilaveti ile start veren söyleşi gecesinde açılış konuşmasını Genç Birlik Kayseri Şube Başkanı Ahmet Hamurcu ?Genç Birlik´in çalışmaları hakkında bilgiler vererek ?Genç birlik geçmişten geleceğe köprü olmak, köprünün kilit taşı olmak gayretiyle 1998 yılında temeli atılmıştır. Genç birlik Müslüman gençleri ötekileştirip guruplaştırmadan birlik olmayı hedefleyenlerin cemiyetidir. Genç birlik mensuplarının yüksek manada ihtivadan projeleriyle kaliteli bilgilere sahip olmalarını sağlar ve bu bilgiyi tecrübeyi Anadolu toplumunun hizmetine sunar. Milli ve manevi değerlere bağlı bu millete esas alan tarihi bilen ilim ve proje sahibi üretken kültürlü sahasının en iyisi çağdaş bilim ve teknik bilgiye hakim kaliteli bir neslin yetişmesini ve bu neslin milletimizin birlik ve huzur içinde kalkınma ve gelişmesine katkıda bulunmasını sağlamak genç birliğin temel gayesidir ?değerlendirmesinde bulundu.
Etkinlikte davetlilere hitap eden bir diğer isim Kayseri Birlik Vakfı Başkanı Mehmet Adıgüzel de Türkiye´nin geleceğine, gençliğine sahip çıkabilecek bu tür vakıfların artık ön planda olması gerektiğine vurgu yaparak şöyle konuştu: ? Vakfımız kurulduğu yıldan bu yana bir çok darbelere , en son 15 Temmuz´ da yaşadığımız sıkıntıya bakarak bu tür olayların içerisinde her zaman olmuş her zamanda ön planda bende varım diyen bir vakıftır. Bu vakfın içerisinde bundan sonra bizde emeğimizi esirgemeden taşın altına gövdemizi koyarak hizmet için bizde varız diyoruz?
Gecenin yıldızı Sanatçı Uğur Işılak da büyük çoğunlu gençlerden oluşan katılımcılara hitabında Kayseri´de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek söze başlayıp Kayseri denince ilk olarak aklına mantı geldiğini belirterek ?Kayseri ve Anadolu şehirlerinin hepsinde bugüne kadar binlerce sahne alarak insanlarla buluştum. Anadolu denince değerler akla geliyor. Kayseri denince gelenek, örf ve bozulmayan değerler akla gelirken bu değerlerin bozulmaması için ihtimam gösteren büyükler akla geliyor. Bu yüzden Kayseri benim için hakikaten Anadolu da ki bütün iller gibi çok özel. Tabi Kayseri bir sürü önemli siyaset adamını yetiştirmiş ve Türk siyasetine yön veren siyaset adamları yetiştirmiş bir ilimiz ve Kayseri´nin yetiştirdiği bu önemli siyaset adamlarıyla özel muhabbetlerim var. ? ifadesini kullandı.
Etkinlik, katılımcıların sanatçı Uğur Işılak´la hatıra fotoğrafı çektirmeleri ile noktalarken, geden akılda kalan en önemli şeylerden bir hiç şüphesiz uzun aranın ve seçim sonrası yaşanan hukuki sürecin ardından AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Baki Ersoy´un aynı etkinliğe iştirak ederek bir araya gelmeleri oldu?
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor