KAYSERİ, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´I AĞIRLAYACAK

KAYSERİ, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´I AĞIRLAYACAK

ERDOĞAN 19 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ KAYSERİ´YE GELEREK TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILACAK

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın 19 Ekim Cumartesi günü Kayseri´ye gelerek toplu açılış törenine katılacağını belirtti. Başkan Büyükkılıç, Kayseri´ye yapılan yatırımlarla ilgili önemli açıklamalar yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Kahraman Ordumuzun başarı ile sürdürdüğü Barış Pınarı Harekatı ile ilgili tüm dünyaya mesajlarını da Kayseri´den vereceğini kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın aralarında Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ´nin toplam 267 milyon lirayı aşkın yatırımlarının da bulunduğu tesislerin toplu açılışını gerçekleştireceğini söyledi.

Kayseri´nin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı her zaman olduğu gibi yine büyük bir coşku ile karşılayacağını dile getiren Başkan Büyükkılıç, ?Sayın Cumhurbaşkanımız katılacağı toplu açılış töreni ile şehrimize kazandırılan yüzlerce tesisin resmi açılışını gerçekleştirecek. Toplu açılış töreninde yer alan yatırımlar arasında Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ tarafından yapılan ve yaklaşık maliyeti 267 milyon TL olan yatırımlar da var. Ayrıca Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketimizin yaklaşık 65 milyon TL´lik yatırımları da bu törende hizmete açılacak. Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu açılışı gerçekleştirilecek olan yatırımlar arasında Tarihi Kayseri Kalesi Kültür Sanat Merkezi, Terminal Katlı Kavşağı, Orgeneral Hulusi Akar Bulvar üzerindeki taşkın kanala yapılan köprü, 15 Temmuz Bulvarı´nın 1. Etabı, Kocasinan ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Üzerindeki Yaya Üst Geçitleri, Şehir Hastanesi Katlı Kavşağı, Şehir İçindeki Önemli Bulvarların Yenilenmesi, Beydeğirmeni Besi Bölgesi 1. Etap Yol ve Alt Yapı Çalışmaları, Meryem Ana Kilisesi Restorasyonu, Mustafa Kumlu Yaşlı Yaşam Merkezi gibi yatırımlarımız bulunuyor. Yine yatırımlar arasında ilçelerimize yapmış olduğumuz 20 Mahallede Çocuk Oyun Parkı, 120 Mahallede Mezarlık Düzenlemeleri, 115 Mahallede 600 Bin Metrekare Kilitli Parke Yapımı, 46 Mahallede 240 Kilometre Yolda Düzenleme Çalışmaları ve yüzlerce mahallede sulama suyu ile hayvanlar için içme suyu çalışmaları da yer alıyor. Onlarca başlıkta yüzlerce tesisin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Toplu açılış programımızda Büyükşehir Belediyemizin yanı sıra KASKİ´mizin 58 milyon TL, KCETAŞ´ımızın da yaklaşık 65 milyon TL´lik yatırımları da yer alıyor? dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Büyükkılıç, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın Kayseri ziyaretinde şehrimizle ilgili önemli projelerle ilgili de önemli açıklamalar yapacağını dile getirerek, ?Sayın Cumhurbaşkanımız Kahraman Ordumuzun başarıyla sürdürdüğü Barış Pınarı Harekatı ile ilgili de tüm dünyaya mesajlarını şehrimizden verecek? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"

Talas'ta kitap kurtları ödüllendirildi