KAYSERİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ´NDE

KAYSERİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ´NDE

10 AYDA 3,3 MİLYON KİŞİ TEDAVİ EDİLDİ

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Özcan Başhekimlik binası önünde tertiplenen basın açıklamasında medya mensuplarının karşısına geçerek 2017 yılının ilk 10 ayında 3 milyon 334 bin 591 kişiye tedavi hizmeti vererek Türkiye genelinde ilk sırada yer aldıklarını duyurdu.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Özcan, İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli´nin hazır bulunduğu basın açıklamasında Sağlık Bakanlığı İstatistik Analiz Raporlama ve Stratejik Yönetim Daire Başkanlığı´nın yayınladığı 2017 yılının ilk 10 ayının verilerine göre Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nin tüm Türkiye´deki hastaneler içinde muayene sayısıyla birinci sırada yer aldığını açıkladı. Başhekim Doç.Dr. İbrahim Özcan, personele şükranlarını sunarak başladığı konuşmasında  "Hastanemiz 1994 yılında kurulan, 2005 yılında Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmuş ve 2015 yılında ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile afili olan tarihi geçmişi ve kökleri olan bu karmaşık yapılanmış 10 ayrı yerde 25 ayrı binandan oluşan kompleks bir hastanedir. 2017 yılı 10 aylık dönem içerisinde 3 milyon 334 bin 591 ayaktan hasta ile Türkiye birincisi olmuştur. 78 nim 847 yatan hastaya bakan hastanemiz bu konuda da Türkiye birincisi olmuştur" şeklinde konuştu.                                        

İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli ise ?Bu başarıda emeği geçen sekreterinden hizmetçisine, doktorundan profesörüne kadar herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel bir hizmet veriliyor. Nitelik açısından da bu hizmetin üstünün doldurulması şehir hastanesine geçtikten sonra gerçekleşecektir. Çünkü şuan nitelikli yatak sayımız burada 300 civarındadır. Şehir hastanesindeki tüm yataklarımız nitelikli olacak. Dolayısıyla orada otelcilik hizmetleri anlamında 5 yıldızlı oteli aratmayacak hizmet verilecektir. En kısa zamanda da bu yıl içerisinde müşahede edeceğimizi umuyorum. Bu çalışmalarımız yoğunluklu olarak devam edecektir" diye konuştu.



ERÜ Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’na EMG Cihazı Bağışladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Handan Bilgin: “Epilepsi hastalığı tedavi edilebilir”

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı