KAYSERİ EMNİYETİ

KAYSERİ EMNİYETİ

7/ 24 VATANDAŞIN HİZMETİNDE?

Kayseri Valiliği´nden yapılan açıklamada geride kalan üç aylık zaman diliminde bir yandan Fetullahçı Terör Örgütü ile etkin şekilde mücadele eden Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri diğer yandan günlük asayiş olaylarına da anında müdahale ederek ilimiz sakinlerinin huzur ve güvenliği için 7 gün 24 saat aralıksız hizmet veriyorlar? Geride kalan üç aylık zaman dilimizde 153 Bin 223 Şahsın Gbt Sorgusunu gerçekleştiren Kayseri polisi ; il genelinde yapılan uygulamada 63 bin 235 aracın kontrolünü gerçekleştirip, 6 Bin 130 Olayın failini de adalete teslim etti?
Kayseri Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı olarak faaliyet gösteren birimler şehrin huzur ve güvenliğini sağlamak için Vali Süleyman Kamçı ve Emniyet Müdürü İbrahim Kulular öncülüğünde 7 gün 24 saat özverili ve fedakarca görev yapıyorlar?
Başta Fetullahçı Terör Örgütü ile mücadele olmak üzere asayiş, trafik, kaçakçılık ve uyuşturucu ile mücadele konularında üstün başarılara imza atan faaliyetler ortaya koymaktadırlar? Bu çalışmalar kapsamında geride kalan üç aylık zaman diliminde 153 bin 233 şahsın GBT sorgusunu gerçekleştiren Kayseri Polisi yapılan sorgulamalarda haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP araması bulunan 929 şahsı yakalayarak adli mercilere teslim etti?
Çalışmalar sonucu bin 1219 şahsın müzekkere evrakının gereğinin yapılırken, adli mercilere sevk edilen 332 şahsın ise tutuklanarak cezaevine gönderildi?
Kayseri Polisi ayrıca yine geçen üç aylık zaman dilimi içinde 9 adet kasten adam öldürme, bin 973 kasten adam yaralama, bin 495 tehdit, şantaj, hakaret olayı, 152 cinsel taciz, cinsel saldırı ve reşit olmayan ile cinsel ilişki gibi kişilere karşı işlenen 6 bin 130 adli vakaya müdahale edip ; bu vakalardan 5 bin 811´inin faillerinin tespit edilerek haklarında yapılan işlem sonrasında adli mercilere sevk ederken, 44 şüphelinin tutuklandığı ve 319 olay ile ilgili olarak gerekli çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi?
İl genelinde ise bin 350 hırsızlık, 174 adet dolandırıcılık, 54 adet yağma, gasp olaylarının meydana geldiği kaydedildi. Mala karşı işlenen suçlarda bin 135 olayın aydınlatıldığı, 55 kişinin tutuklandığı, bin 864 olayla ilgili olarak ise çalışmaların devam ettiği bildirildi.
Son bir hafta içinde ise 22 adet faili meçhul iş yeri, otodan hırsızlık gibi olayların aydınlatıldığı, 9 şüpheli şahsın sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklandıkları ifade edildi.
Ayrıca yapılan çalışmalarda Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması olaylarında 45 tabanca, 67 av tüfeği, 72 kuru sıkı tabanca ele geçirildiği, 13 kişiye izinsiz havai fişek atmaktan dolayı işlem yapıldığı kaydedildi.
Öte yandan yine Kayseri Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri de il genelinde yapılan uygulamada 63 bin 235 aracın kontrolünü gerçekleştirip, eksiği görülen 19 bin 634 araç sürücüsüne idari para cezası karar tutanağı tanzim etti. Alkollü araç kullanmaktan 100 ceza puanını dolduran 162 araç sürücüsünün sürücü belgelerine el konulurken, 746 aracı ise çeşitli suçlardan dolayı trafikten men etti?



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor