KAYSERİ EMNİYETİ

KAYSERİ EMNİYETİ

GELECEĞİN BÜYÜKLERİNE BİLGİSAYAR HEDİYE ETTİ?

Kayseri Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı olarak faaliyet gösteren ?Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü´ yöneticileri ?Emniyetten Eğitime Bilgisayar Desteği´ Projesi kapsamında büyük çoğunluğu kırsalda eğitim veren 27 okulun öğrencilerinin kullanması için modernize edilmiş 30 bilgisayar armağan ettiler?

İl Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı olarak faaliyet gösteren Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü yöneticileri ?Emniyetten Eğitime Bilgisayar Desteği ? Projesi kapsamında modernize edilmiş 30 bilgisayarı çoğunluğu kırsal bölgelerde eğitim gören veren öğrencilerin kullanması maksadı Milli Eğitim Müdürlüğü´ne teslim etti?

 ?Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü´ hizmet binasında gerçekleştirilen devir ? teslim törenine Emniyet Müdür Yardımcısı Mahir Kenanoğlu, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk ve Toplum Destekli polisler de katıldı.

Emniyet Müdür Yardımcısı Mahir Kenanoğlu törende yaptığı kısa konuşmada " İlimizde ve 12 dış ilçemizde bilgisayara ihtiyacı olan okulların belirlenerek bilgisayarı olan diğer okullardaki öğrenciler ile aralarında oluşabilecek bilişsel ve teknolojik denge farkının ortadan kaldırılması, ihtiyaç sahibi okullardaki öğrenciler ile bir iletişim köprüsü oluşturulması, öğrencilerin Emniyet Teşkilatına bakışlarına pozitif bakış anlamında katkı sağlanması, kamuda tasarrufa katkı sağlanması ve eğitime destek verilmesi amacıyla düzenlenen projede modernize edilen bilgisayarları okullarımıza teslim ediyoruz" ifadesini kullandı?

Konuşmaların ardından söz konusu bilgisayarlar belirlenen okullara ulaştırılmak üzer Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi?



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor