KAYSERİ EMNİYETİ´NİN PROJESİNE

KAYSERİ EMNİYETİ´NİN PROJESİNE

15 BİN AVRO HİBE DESTEĞİ

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ?Dezavantajlıların Trafiğe Adaptasyonunda Yetişkin Eğitiminin AB Standartlarıyla Uyumlaştırılması´ Projesi 15 bin avro hibe desteği aldı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi, Kocasinan Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okul Müdürlüğü ile Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ortaklığı ile yürütülen ´Dezavantajlıların Trafiğe Adaptasyonunda Yetişkin Eğitiminin AB Standartlarıyla Uyumlaştırılması ´Projesi, Türkiye genelinde farklı kurum ve kuruluşlardan sunulan 326 proje içerisinden kabul edilen 18 proje içerisine girerek 15 bin 714 avro hibe desteği aldı.

Projenin tanıtım toplantısında konuşan Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Hakan İbişoğlu, projenin Avrupa birliği projesi olduğunu belirterek şöyle konuştu.

?Projemiz 2018 yılı içerisinde hayata geçirdik, bir ERASMUS projesi bir eğitim projesi Allah izin verir ise Lituanya Utena üniversitesi ile müşterek dezavantajların trafiğe adaptasyonu ile ilgili çalışma yaptık. Proje ortaklarımız Erciyes üniversitesi iletişim dekanlığı, Kocasinan halk eğitim müdürlüğümüz ve Melikgazi bedensel engelliler derneğin yöneticileri. 9 yetişkin öğretici olarak şehrimizde bu konu ile ilgili gerekli dezavantajlara engelli vatandaşlarımıza 60 yaş üzeri vatandaşlarımıza ve mülteci vatandaşlarımıza trafik ile ilgili eğitimler vereceğiz.?



Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"