KAYSERİ ERCİYESSPOR ?0´LADI

KAYSERİ ERCİYESSPOR ?0´LADI

K.ERCİYES 1-1 YEŞİL BURSA

TFF 3.Lig´de sezonun 12.hafta maçları oynanan müsabakalar ile tamamlandı. 3.Lig 2.Grup´ta mücadele eden Kayseri Erciyesspor, sahasında konuk ettiği Yeşil Bursa ile 1-1 berabere kalarak 1 puanın sahibi oldu ve (-) puan moralsizliğinden kurtuldu.

Sezona kötü bir başlangıç yaparak 12.haftaya kadar (-) puan ile gelen Kayseri Erciyesspor, sahasında konuk ettiği Bursaspor´un pilot takımı Yeşil Bursa ile 1-1 berabere kalarak 1 puan aldı ve puan durumunda ?0´ puana ulaştı.

Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha´da oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf konuk ekip Yeşil Bursa oldu. Henüz dakikalar 3´ü gösterdiğinde Samet Taş´ın golü ile Yeşil Bursa 1-0 öne geçti. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca Erciyesspor soyunma odasına 1-0 mağlup giren taraf oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Erciyesspor az olan ataklarını geliştirmek adına pozisyon arayışlarına girdi. 90.dakikada aradığı golü Muhammed Yasin Turgutalp ile bulan mavi-siyahlılar son dakika golü ile sahadan 1-1´lik skor dengesi ile ayrıldı. Bu sonuç ile Erciyesspor (-) puandan kurtularak ?0´ puana çıktı ve moral kazandı.

Kayseri Erciyesspor, sezonun 13.hafta maçında İstanbul deplasmanında Anadolu Bağcılar´a konuk olacak. Anadolu Bağcılar, 13 puan ile 13.sırada 13.haftaya giren takım oldu.

 

Haber: Murat TURP



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak