KAYSERİ ERCİYESSPOR 100´LER KULÜBÜNE ERKEN GİRDİ

KAYSERİ ERCİYESSPOR 100´LER KULÜBÜNE ERKEN GİRDİ

ERCİYESSPOR, 127 TAKIM ARASINDA EN ÇOK YİYEN TAKIM OLDU ...

Spor Toto İkinci Lig Kırmızı Grup´ta yer alan Kayseri Erciyesspor, son olarak deplasmanda oynadığı Tuzlaspor maçını 6-0 kaybederek gol yeme konusunda Türkiye liglerinde bir ilke imza attı. Geride kalan 32 haftada kalesinde tam 103 gol gören Mavi-Siyahlı takım böylece yeni bir rekor daha kırmış oldu.
Türkiye Profesyonel Futbol Liglerinde mücadele eden toplam 127 takım arasında 100 golün üzerine çıkan ilk ve tek takım olan Kayseri Erciyesspor oldu. Ligin bitimine 2 hafta kala kalesinde 103 gol görerek ulaşılması zor bir durum elde eden Mavi-Siyahlı takımın yediği gol sayısına Türkiye´de başka bir takımın yaklaşması bile mümkün görünmüyor. Toplam 7 farklı ligde 127 profesyonel takımın sezona başladığı Türkiye´de liglerin sonuna yaklaşılırken, Erciyesspor iki farklı konuda tek olmayı şimdiden başarmış durumda. Puanı bulunmayan ve silinen puanları ile ekside yer alan Kayseri temsilcisi gol yeme konusunda da en yakın rakibine fark atmış durumda. Erciyesspor´un küme düşmesi kesinleşirken, bu haftasonu sahasında lider Ankaragücü´nü ağırladıktan sonra deplasmandra oynayacağı Kastamonuspor 1966 maçı ile ligi noktalayacak.
En çok yiyen takımlar
Bu sezon mücadele ettikleri liglerde en çok gol yiyen takımlar ise geride kalan haftalarda Spor Toto Süper Lig´de 50 gol ile Aytemiz Alanyaspor, TFF 1. Lig´de 51 gol ile Mersin İdman Yurdu, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup´ta 52 gol ile Büyükçekmece Tepecikspor ve Ofspor, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup´ta 103 gol ile Kayseri Erciyesspor, Spor Toto 3. Lig 1.Grup´ta 60 gol ile Kütahyaspor, Spor Toto 3. Lig 2.Grup´ta 53 gol yiyen Dardanelspor ve Türk Metal Kırıkkalespor, Spor Toto 3. Lig 3.Grup´ta ise 63 gol ile Orduspor oldu.


Haber Kaynak : İHA

Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti