Kayseri Erdoğan Ve Gül,

Kayseri Erdoğan Ve Gül,

Kayseri Mantısıyla Sahur Yaptı ...

Kayseri´de dün akşam 1. Komando Tugayı´ndaki iftara katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sahuru da Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin bağında yaptı.
Kayseri´de dün akşam 1. Komando Tugayı´ndaki iftara katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sahuru da Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin bağında yaptı. Erdoğan ve Gül´e, sahurda Kayserili mantısı ikram edildi.

Dün akşam Zincidere 1´inci Komando Tugayı´nda düzenlenen iftara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı, çok sayıda milletvekili, kuvvet komutanları, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuggeneral Ercan Teke, şehit yakınları, gaziler, komandolar ve Kayseri protokolünden isimler katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Abdullah Gül, yemek boyunca masada sohbet etti.

Erdoğan ve Gül, iftardan sonra saat 22.30 sıralarında, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin merkez Talas İlçesi´ndeki bağ evine geçti. Burada sahura kadar süren sohbete, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da katıldı. Ev sahibi Bakan Özhaseki tarafından konuklara sahur yemeğinde Kayseri mantısı, Kayseri usülü tahinli katmer, kıymalı tandır böreği, peynirli suböreği, bal-kaymak, peynir, zeytin servis edildi. İçilen çayların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Soylu, Erkilet Havalimanı´na geçti ve İstanbul´a uğurlandı. Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ise geceyi ise memleketleri Kayseri´de geçirdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi