"KAYSERİ HER ZAMAN ASKERİ VE POLİSİNİN YANINDA"

BAŞKAN ÇELİK, 16 İLÇE BELEDİYE BAŞKANIYLA BİRLİKTE ZİNCİDERE KOMANDO TUGAYI´NA TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 16 ilçe belediye başkanıyla birlikte Zincidere´deki 1. Komando Tugayı´nı ziyaret etti. Başkan Çelik, Tugay Komutanı Albay Kemal Kırış ile yapılan görüşmede taziyelerini iletti ve Kayseri halkının tüm gücüyle her zaman askeri ve polisinin yanında olduğunu belirtti. Tugay Komutanı Albay Kırış da Kayseri halkının ilgi ve desteğini her zaman hissettiklerini kaydetti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve 16 ilçenin belediye başkanı, 17 Aralık´taki hain saldırıda 14 şehit veren Zincidere Komando Tugay Komutanlığı´ndaydı. Başkanları, Tugay Komutanı Albay Kemal Kırış karşıladı.
Ziyarette bir kez daha şehit olan askerlerimize Allah´tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza da şifa dileyen Başkan Mustafa Çelik, Kayseri´deki birlik beraberliğe vurgu yaptı ve tüm belediye başkanlarının bir arada ziyaret etmesinin de bu birlik beraberliğin göstergesi olduğunu söyledi. Konu vatan, millet, bayrak olunca diğer farklılıklarımızın hepsini bir kenara bırakarak bir araya gelebilen bir şehir olduğumuzu dile getiren Başkan Çelik, "Bunun bir örneğini 15 Temmuz´da gösterdik. Hain darbe girişimin hemen sonrasında Büyükşehir Belediyesi Meclisi olarak ortak bildiriye imza attık. Şimdi de bir arada sizlerle birlikteyiz. Kayseri hayırseverler şehri, sanayi şehri diye anılır; ama bilinmeyen bir yönü de şehitler şehri olmasıdır. 1856 Kırım Harbinden bu tarafa şehit sayımız 2 bin 300´ü geçmiş durumda. 1. Dünya Savaşı sırasında Kut´ül Amare´de zafer kazanan Kasap Alayı olarak da bilinen 44. Alayın bulunduğu yerde şimdi 1. Komando Tugay Komutanlığımız var. Şimdi de birçok başarılı operasyona imza atıyor. Hain terör örgütüne karşı başarıyla mücadele ediyor. Kayseri her zaman askeri ve polisinin yanında oldu. Bundan sonra da hep beraberiz. Gücümüz neye yeterse yanınızdayız. Tekrar milletimizin başı sağ olsun" dedi.
Zincidere Komando Tugay Komutanı Albay Kemal Kırış da hainlerin cephede yapamadıklarını böyle kalleşçe eylemlerle yaptıklarını dile getirdi ve Kayseri´nin gösterdiği destek için teşekkür etti. Kayseri şehrinin her zaman askerin yanında olduğunu ifade eden Albay Kırış, "Bu desteği 1. Komando Tugayı olarak her zaman hissettik. Bu olayın hemen ardından kışlamızın içinde olduğu Büyükşehir, Melikgazi, Talas belediye başkanlarımız ellerinden gelen her türlü desteği verdi. Sizlerin yanımızda olması bizler için, evlatlarımızı için moral kaynağı. Bugünlerde gösterdiğimiz bu dayanışma milletimizin en güzel hasletlerinden. Kayseri her zaman sözde değil bütün imkanları ve bütün benliğiyle yanımızda oldu. Hepinize birliğim adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Başkan Çelik ve ilçe belediye başkanları daha sonra mazisinde büyük zafer ve kahramanlıklar bulunan 1. Komando Tugay Komutanlığının müzesini gezdiler.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"

Talas'ta kitap kurtları ödüllendirildi

Başkan Özdoğan: "Büyük su projesi ile dere ıslahı ve su güvenliği sağlanacak"