"KAYSERİ HER ZAMAN KALBİMDE OLACAK"

EMEKLİLİĞE SEVK EDİLEN TUĞGENERAL UĞUR ÖZCAN, BAŞKAN MUSTAFA ÇELİK´E VEDA ETTİ

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Kayseri´de Garnizon Komutanlığını da vekaleten yürüten Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´e ziyarette bulunarak veda etti. Başkan Çelik, emekli olan Tuğgeneral Özcan´a özellikle 15 Temmuz ve sonrasındaki sağlam duruşu nedeniyle teşekkür etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, emekliye ayrılan Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan ile uyum içinde çalıştıklarını belirtti. Kurumların kalıcı, kişilerin geçici olduğunu dile getiren Başkan Çelik, "İnsanlar görevleri bitince kendi özel hayatlarına devam ediyorlar. İnşallah Rabbim bundan sonra da önünüzü açık eder. Sivil hayatta da başarılı işler yaparsınız. Görevde bulunduğunuz dönem boyunca Kayseri´ye yaptığınız katkılardan ve özellikle de 15 Temmuz olaylarındaki sağlam duruşunuzdan dolayı teşekkür ediyorum. Vatan için, millet için o gece ve sonrasında yaptığınız çalışmalar takdire şayandı" diye konuştu.
15 Temmuz´da yaşananların Silahlı Kuvvetler mensuplarını da derinden üzdüğünü ifade eden Emekli Tuğgeneral Uğur Özcan da, bu süreçte tüm ordu mensuplarının darbeci hainler gibi görülmemesi nedeniyle Başkan Çelik´e teşekkür etti. 15 Temmuz ve sonrasında zor günler yaşandığını ifade eden Özcan, "Kayseri´de valimiz önderliğinde, belediye başkanımız, emniyet müdürümüz, jandarmamız sayesinde hiçbir üzücü olay olmadı. Kayseri Bölge komutanlığına bağlı yedi ilin hepsinde milli iradeye saygı, birlik bütünlüğümüzü koruma düşüncesi ön plandaydı. Zor ve kötü günler geçirdik. Ben de sizlere teşekkür ediyorum. 15 Temmuz sonrası bizi asker elbiseleri giymiş teröristler gibi görmediniz. Bizi bağrınıza bastınız ve ayrımcılık yapmadınız. 15 Temmuz sonrası şanslı sayılacak illerden birisi Kayseri´ydi. Desteğinizin devam edeceğini biliyorum. Ordumuz sizlerin ve il yöneticilerinin katkılarıyla tekrar eski gücüne ulaşacaktır. Desteklerinizden dolayı size ve Kayseri halkına teşekkür ediyorum. Kayseri her zaman kalbimizde özel bir yerde olacaktır" dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Mustafa Çelik, Uğur Özcan´a Kayseri hatırası olarak el dokuması bir seccade hediye etti.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"

Talas'ta kitap kurtları ödüllendirildi

Başkan Özdoğan: "Büyük su projesi ile dere ıslahı ve su güvenliği sağlanacak"