KAYSERİ İÇİN ÖNEMLİ YATIRIM

KAYSERİ İÇİN ÖNEMLİ YATIRIM

BAŞKAN ÇELİK, ORGENERAL HULUSİ AKAR BULVARI´NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri trafiğine önemli ölçüde rahatlama getirecek olan Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı´nda incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, Hulusi Akar Bulvarı´nda yeni teknikler ile hızlı bir imalat gerçekleştirdiklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı ile bulvar giriş ve çıkışındaki alt geçitlerin kısa sürede trafiğe açılacağını belirtti. 14 kilometre olacak Hulusi Akar Bulvarı´nın Mustafa Kemal Paşa Bulvarı´ndan Malatya Yolu´na kadar devam ettiğini ifade eden Başkan Çelik, ?Bulvarın bir bölümünden raylı sistem hattı da geçiyor. Burada çok hızlı çalıştık. Önemli olan zemindeki imar düzenlemeleri ve mülkiyet sorunuydu. Bu sorunu gidermek için çok hızlı bir yol izledik. Mülk sahipleri ile rızaen anlaşmayı ön planda tuttuk. Hukuki yollarla gitsek beş sene sürecek bir işi 3 ayda bitirdik. Bulvarda kaya kalıp sistemi dediğimiz yeni bordür sistemi gibi yeni yapım teknikleri de kullandık. Klasik sistemle bir ay sürecek imalat bir günde bitti. Yeni imalat sistemini yeni üretim metotlarını kullanınca hızlı bir şekilde ilerlemek mümkün oluyor? dedi.

Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı´nda çok hızlı çalıştıklarını, çünkü bulvarın önemli bir alternatif güzergah olacağını vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, bulvarın Mustafa Kemal Paşa Bulvarı´na giriş ve çıkışında yer alan S ve J şeklindeki alt geçitler hakkında da bilgi verdi. Başkan Çelik, alt geçitlerde imalatın tamamlandığını ve 1 hafta içinde alt geçitleri kullanıma hazır hale getireceklerini kaydetti.

YATIRIMCILAR İÇİN FIRSAT

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı´ndaki incelemeleri sırasında yatırımcılar için önemli bir fırsat hakkında da açıklamalarda bulundu. Eski Özel İdare binası yanındaki Büyükşehir Belediyesi´ne ait değerli arsaların satışa sunulduğunu vurgulayan Başkan Çelik, ?Buradaki çok kıymetli üç adet parsel 12 Eylül Çarşamba gününden itibaren ihaleyle satılacak. İşyeri yapma imkanının da olduğu ticaret+konut arsaları 56 daire yapılabilecek durumda. Bu parsellerin ihalesine yatırımcıları davet ediyorum. Raylı sisteme yakın böyle arsalar bir daha ele geçmez? diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı´nı Farabi Caddesi´ne bağlayan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Katlı Kavşağı´ndaki çalışmalar hakkında da bilgi aldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi