KAYSERİ, İNEGÖL´Ü AĞIRLAYACAK

KAYSERİ, İNEGÖL´Ü AĞIRLAYACAK

KAYSERİSPOR, KUPADA İKİNCİ MAÇINA ÇIKIYOR

Türkiye Kupası G Grubu´nda mücadele eden Kayserispor, gruptaki ikinci maçında sahasında İnegölspor´u ağırlayacak. Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, maç saatini beklemeye başladı.
Spor Toto Süper Lig´de son olarak Sivasspor´a konuk olan ve mücadeleden 0-0´lık sonuçla ayrılan Kayserispor, Türkiye Kupası gruplarında ikinci hafta mücadelesinde sahsında İnegölspor´u ağırlayacak.
Türkiye Kupası maçlarında lig maçlarında fazla forma şansı bulamayan oyuncuları oynatan sarı-kırmızlı ekip, İnegölspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde yapılan antrenman 1,5 saat sürdü. Sivasspor maçında forma giyen oyuncuların aktif dinlenmeye yönelik çalıştığı idmanda diğer futbolcular ise 5´e 2 top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdiler. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.
KAYSERİ, TRABZON´UN İKİ OYUNCUSUNUN PEŞİNE DÜŞTÜ
Oyuncuları ile antrenman öncesi konuşan Teknik Direktör Tolunay Kafkas şunları söyledi: ?Bizim hedefimiz Türkiye Kupası değil Süper Lig. Yineden elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum. Rakibimiz güçlü bir takım olmasa da, işimizi ciddiye almak zorundayız. Bu maçın ardından Galatasaray ile karşılaşacağız. Bizim için önemli olan maç Galatasaray maçıdır. Galatasaray güçlü bir takım ancak bizde her geçen gün daha iyi oynayan bir ekibiz. Kupa maçının ardından hemen Galatasaray maçı hazırlıkları başlayacak. Çok çalışıp bu maçtan en az beraberlik almalıyız.?
Kayserispor-İnegölspor maçı, Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Hakem Ramazan Keleş´in yöneteceği mücadele 14:00´da başlayacak.
Öte yandan devre arasında transferler yapmak isteyen sarı-kırmızılılar ekibin hedefinde Trabzonspor´da şans bulamayan oyuncular var. Sezon başında Karadeniz ekibinden Zeki Yavru ve Mustafa Akbaş´ı kiralık olarak kadrosuna katan Kayserispor, ara transfer döneminde de Deniz Yılmaz ile Serdar Gürler´e talip oldu.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak