KAYSERİ, ?KAYSERİSPOR´ DEDİ

KAYSERİ, ?KAYSERİSPOR´ DEDİ

İŞ DÜNYASI´NDAN DESTEK KARARI ÇIKTI .

Kayseri iş dünyası ve SİAD´lar Vali Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, öncülüğünde bir araya geldiler. Gündem maddesi Kayserispor olan toplantıda, Kayserispor´a destek kararı çıktı.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´un üzerindeki kara bulutlar dağılmaya başladı. Devre arasına girişte sancılı bir süreç geçiren, maddi ve yönetimsel sorunlar yaşayan Kayserispor´da Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in duruma el atması ile sorunlar bir bir çözülüyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, sarı-kırmızılı kulüp için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kıranardı Kent Ormanları´nda Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Kayseri OSB Başkanı Tahir Nursaçan, Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü, Mimarsinan OSB Başkanı Abdullah Oğuzbaş, KESOB Başkanı Ahmet Övüç, MÜSİAD Başkanı Nedim Olgunharputlu, Kayserispor Başkan Adayı Erol Bedir ile bazı bürokratlar ve iş adamları bir araya geldiler. Kayserispor için bir araya gelinen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik sosyal paylaşım sitesinden destek mesajı yayınladı. Başkan Çelik, destek çağrısını yineleyerek şunları söyledi:
?İş âlemi temsilcilerimizle, Kıranardı´daki tesislerimizde önceki gün akşam yemeğinde bir araya geldik. Valimiz Süleyman Kamçı, Kocasinan, Melikgazi ve Talas Belediye başkanlarımız, Emniyet Müdürümüz İbrahim Kulular ve Kayserispor kongresine kadar dışarıdan yönetim destek veren başkan adayı Dr. Erol Bedir´in katıldığı toplantının ana gündemi Kayserispor´du. Hepimizin ortak kanaati tüm Kayseri´nin, Kayserispor´a sahip çıkması ve yasalar çerçevesinde tüm kişi ve kurumların ellerinden gelen her türlü desteği vermesi gerektiği gerçeğinin vurgulanması oldu. Kayserispor için destek taahhüdünde bulunan iş âlemi temsilcilerine, oda ve borsa başkanlarına, OSB başkanlarına, SİAD´ların başkanlarına, şehrimiz adına teşekkür ediyorum? dedi.
Sarı-kırmızılı ekipte, Bakan Özhaseki ve Başkan Çelik´in girişimleri ile başkanlığa Erol Bedir gelmişti. Hemen ardından ise Teknik Direktör olarak Sergen Yalçın takımın başına getirildi ve transfer çalışmaları başladı. Sergen Yalçın´ın istediği 6 oyuncunun 4´ü ile anlaşma sağlandı. Sarı-kırmızılı yönetim tarafından Türkiye Futbol Federasyonu´na ödenmesi gereken bedel yatırıldı ve transfer yasağı tehlikesi sonlandırılmış oldu.

(Mustafa GÜRBÜZ)



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı