"KAYSERİ KENDİNE YAKIŞANI YAPTI"

Nöbetlerini değerlendirdi ve hemşehrilerine teşekkür etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatı ile sona eren demokrasi nöbetlerine ilişkin değerlendirmede bulundu. Kayseri´nin çok büyük bir coşku ile bu nöbete katıldığını ve demokrasiyi sahiplendiğini ifade eden Başkan Çelik, Kayseri´nin kendine yakışanı yaptığını kaydetti.

   Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 27 gündür işinden, ailesinden, uykusundan, rahatından feragat ederek demokrasi nöbetine katılan tüm Kayserililere teşekkür etti.

   Kayseri´nin 27 gün boyunca kendine yakışanı yaptığını dile getiren Başkan Çelik, "15 Temmuz´da adeta ikinci bir İstiklal Harbi´ni kazanan bu asil millet, ülkemizin geleceğini, al bayrağın onurunu, İslamın son kalesi olan bu toprakları yüz yıl önce yaptığı gibi yine alçaklara uğratmadı. 27 gün boyunca yılmadan, yorulmadan bu vatan topraklarını bir asker edasıyla bekleyen bu Aziz Milletin bir ferdi olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Demokrasi Nöbetlerimizde meydanları coşku, inanç ve imanla dolduran halkımıza ve canlarını feda eden şehitlerimize; tankların, topların önünde duran gazilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Rabbim bu güzel ülkemizin güzel insanlarına bir daha böyle acılar yaşatmasın. Ülkemiz üzerinde emelleri olan hainlere de fırsat vermesin. Bu zorlu süreçte vatanımız için meydanları boş bırakmayan Kayserili hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Kayseri her zaman olduğu gibi yine kendine yakışanı yaptı. Allah bu aziz hemşehrilerimizden ve milletimizden razı olsun" diye konuştu.

 DEMOKRASİ NÖBETİ SONA ERDİ

Büyükşehir Belediyesi´nin tüm imkanlarıyla destek verdiği ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in de 27 gündür kesintisiz katıldığı demokrasi nöbeti sona erdi. Cumhuriyet Meydanı´ndaki demokrasi nöbetine yine on binlerce kişi katıldı. Nöbetin son gününde demokrasi neferlerine Büyükşehir Belediyesi tarafından ikramlarda bulunuldu.

   81 ilde 27 gündür devam eden demokrasi nöbetleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatıyla sona erdi. 27 gündür kesintisiz nöbette olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, demokrasi nöbetinin son gününe de eşi İkbal Çelik ile birlikte katıldı.

DEMOKRASİ NEFERLERİNE BÜYÜKŞEHİR´DEN İKRAM

   Demokrasi nöbetinin son gününde Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu. Büyükşehir Belediyesi´nce Cumhuriyet Meydanı´nın çeşitli yerlerine döner tezgahları kurularak meydana gelen herkese döner ekmek ve ayran dağıtıldı. Başkan Mustafa Çelik de dağıtıma bizzat katıldı. Başkan Çelik bir ara döner tezgahına geçerek döner kesti ve bizzat servis yaptı.

   Eşi İkbal Çelik ile birlikte meydanı gezerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mustafa Çelik, Lokantacılar ve Pastacılar Odası tarafından yapılan tatlı ikramına da katıldı ve vatandaşlara tatlı dağıttı.

BEŞTEPE CANLI İZLENDİ

   Demokrasi nöbetinin son gününe ilahi sanatçıları Halil Necipoğlu ve Umut Mürare ile Yazar Mustafa Armağan da katıldı. Konser ve sohbetlerin yanı sıra Cumhuriyet Meydanı´ndan Ankara-Beştepe´deki nöbet canlı izlendi. Başkan Mustafa Çelik´in yanı sıra Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Eski Milletvekilleri Kemal Tekden ve Ahmet Doğan, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar öncelikle Beştepe´de vatanımız, milletimiz ve şehtilerimiz için yapılan dualara eşlik etti.

   Daha sonra Başbakanımız Binali Yıldırım ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan halka hitap etti ve bu konuşmalar da Kayseri´den canlı olarak izlendi. Beştepe´deki programın sona ermesinin ardından Vali Kamçı, Başkan Çelik ve beraberindekiler kürsüden halkı selamladı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak