KAYSERİ, KUPADA GOL OLDU YAĞDI!

KAYSERİ, KUPADA GOL OLDU YAĞDI!

SARIYER 2-7 KAYSERİSPOR

   Ziraat Kupası 3.Tur maçları sürüyor. Kayserispor, 3.tur mücadelesinde Sarıyer ile karşı karşıya geldi.Mücadeleyi 7-2 kazanan Kayserispor, kupada tur atlayan taraf oldu.
Türkiye Kupası 3.Tur maçları 1 Aralık´ta oynanan 7 maç ile başladı. Temsilcimiz Kayserispor, Sarıyer´e konuk oldu. Karşılaşma 7-2 Kayserispor´un üstünlüğü ile son buldu. Bu sonuçla Kayserispor, Türkiye Kupası´nda tur atlayan taraf oldu.
Ziya Öniş Stadyumunda oynanan karşılaşmayı, Erkan Özdamar, Aydın Karsavuran ve Özer Özden hakem üçlüsü yönetti.
Sarıyer maça,Osman Kurtuldu,Fırat Arıkan,Volkan Çalışkan,Tahir Babaoğlu,
Mücahit Ceylan, Caner Ağca,Fırat Sezer, Alper Bayülken,Bartu Kurtuldu,
Eray Açıkgöz ve Serdar Eylik on biri ile başlarken, Kayserispor ise Abdulaziz Demircan,
Cüneyt Köz,Barış Özbek,Lopez,Deniz Türüç, Sinan Bakış, Marko Sımıc, Yakubu,Mert Özyıldırım,Mıjaılovıc ve Cem Can on bir ile başladı.
Sarıyerin gollerini 81.dakikada Sabutay ve 82.dakikada Bartu attı. Kayserispor´a galibiyeti getiren golleri, 13,20 ve 72.dakikalarda Yakubu, 15.dakikada Sinan Bakış,22.dakikada Diego Lopez, 62.dakikada Barış Özbek ve 87.dakikada Zeki Yavru attı.
Maçın önemli anları ise şu şekilde: ? Kayserispor ilk yarıya hız başlayan taraf oldu. İlk önemli atağını 13.dakikada gerçekleştiren Kayserispor, Yakubu´nun ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Hızını kesmeyen ve Sarıyer´in üstüne gitmeye devam eden Kayserispor, 15.dakikada Sinan Bakış´ın ayağından bulduğu golle 2-0 öne geçti. Aradan 5 dakika geçti ve Kayserispor, Yakubu´nun ayağından bulduğu golle 3-0 öne geçti. Skorbort 22.dakikayı gösterdiğinde ise Diego Lopez´in attığı golle skoru 4-0 sıfıra getirdi. Bu dakikadan sonra gol sesi çıkmayın mücadelenin ilk yarsı 4-0 Kayserispor´un üstünlüğü ile son buldu. İkinci yarıya da hızlı başlayan ve ataklar gerçekleştiren takım temsilcimiz Kayserispor oldu. Kayserispor, 62.dakikada gelişen atak da Barış Özbek´in ayağından bulduğu golle skoru 5-0 yaptı. Bu dakikadan sonra da , gol yağmuru sürdü. 72.dakikada Kayserispor, Yakubu ile bulduğu golle skoru 6-0 yaptı. Sarıyer, 81.dakikada Sabutay´ın golü ile skoru 6-1´e getirdi. 1 dakika sonra Bartu takımı adına skoru 6-2´ye getirdi. Kayserispor 87.dakikada Zeki Yavru´nun ayağından bulduğu golle skoru 7-2´ye taşıdı. Maçta başka gol olmayınca mücadele 7-2 Kayserispor´un üstünlüğü ile son buldu.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak