KAYSERİ MERKEZLİ FETÖ OPERASYONU

KAYSERİ MERKEZLİ FETÖ OPERASYONU

8 İLDE 13 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

FETÖ/PDY´ye yönelik Kayseri merkezli 8 ilde yürütülen soruşturma kapsamında KHK ile meslekten ihraç edilen 13 eski polis gözaltına alınarak haklarında işlem başlatıldı. İl emniyet müdürü İbrahim kulular Fetö ile mücadelenin aralıksız süreceğini belirtti.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, FETÖ/PDY ile bağlantılarından dolayı farklı tarihlerde KHK ile meslekten ihraç edilen ve örgütün ?Mahrem İmamları´ ile ankesörlü telefonlardan irtibat kurdukları belirlenen 13 eski emniyet personeli hakkında Kayseri 3. Sulh Ceza Hakimliğince gözaltı kararı verildi.

Karar üzerine operasyon başlatan emniyet güçleri Kayseri başta olmak üzere Ankara, Erzincan, Niğde, Sivas, Gaziantep, Kırıkkale ve Malatya´da önceden belirlenen adreslere eş zamanlı baskın gerçekleştirdiler?

Operasyon sonucunda örgütün sözde mahrem imamları tarafından iletişim kuruldukları belirlenen 13 eski polis, gözaltına alındı.

Kayseri´de gözaltına alınan 6 şüpheli sağlık kontrolü için Kayseri Devlet Hastanesi Adli Tabipliği´ne götürüldü. Diğer illerde gözaltına alınan 7 şüphelinin de sorgulanmak üzere ilimize getirileceği öğrenilirken; Polis Şehitliğinde konuya dair medya mensuplarına değerlendirmede bulunan İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular şunları kaydetti? Kayseri Türkiye´nin en huzurlu en güvenli şehirlerinden birisidir. Fetö ile mücadelemiz aralıksız devam etmektedir. Daha doğru ifade ile etmekte zorundadır. Çünkü bir örgüt bitirildiğinde biter bitmeden bitti demek doğru değildir. Örgüt faaldir, canlıdır her türlü eyleme hazırdır, o yüzden bizde mücadelemizi karalılıkla sürdürüyoruz. Bu karalılık çerçevesinde ülke genelinde ve Kayserimiz´ de de Fetö´ye müzahir şahıslar üzerinde operasyonlar yapılmaktadır ve yapılacaktır. Her halükarda ayırt etmemek lazım eğer bir insan Fetö´ye müzahirse gereken yapılacaktır.?



3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza

Kendini asarak yaşamına son verdi

19 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan hırsız çatıda yakalandı

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı

Kayseri'de tarihi eser operasyonu: haç motifli anahtar ele geçirildi

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

Soba iki kardeşi hayattan kopardı

Gece kartallarının denetimleri devam ediyor

Kayseri’de bayram tedbirleri için 365 personel ile trafik denetlemesi yapıldı

Aranması olan 9 şahıs şok uygulama ile yakalandı

Suç makinesi firariler özel harekat destekli operasyonla yakalandı