KAYSERİ, MERSİN´E BİLENİYOR

KAYSERİ, MERSİN´E BİLENİYOR

KARŞILAŞMA 29 AĞUSTOS CUMARTESİ GÜNÜ OYNANCAK

  Spor Toto Süper Lig´in 3. Haftasında Mersin İdmanyurdu´na konuk olacak olan Kayserispor bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mersin İdmanyurdu-Kayserispor maçı, 29 Ağustos Cumartesi günü 21:00´da başlayacak.
Spor Toto Lig´in ilk iki haftasında berabere kalarak 2 puan toplayan Kayserispor, 3.haftada Mersin İdmanyurdu´na konuk olacak.
Mersin maçı hazırlıklarını Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde sürdüren sarı-kırmızılılar da tek hedef galibiyet. Teknik Direktör Tolunay Kafkas, antrenmanlarda futbolcularını ?Mersin maçı bizim için çıkış maçı olacak´ diye oyuncularını maça hazırlıyor.
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Tolunay Kafkas şunları söyledi: ?Geride kalan iki haftada da berabere kalarak 2 puan topladık. Takım olarak henüz istediğimiz sevide değiliz. Tabi bazı bölgelere transfer ihtiyacımız da var. Kaybedilen puanlara bahane aramıyoruz. Kazanmak için daha çok çalışmamız gerekiyor. Mersin maçını kazanıp çıkışa geçmek istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde devam ediyor. Cumartesi gününe ben ve futbolcularım bu maça hazır olacağız.? (spor servisi)



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti