KAYSERİ MİLLETVEKİLİ BAKİ ERSOY,

KAYSERİ MİLLETVEKİLİ BAKİ ERSOY,

MECLİS KÜRSÜSÜNDE TERÖR ÖRGÜTLERİNİN PROPAGANDASI YAPILIYOR

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, ?Meclis kürsüsünde terörün ve terör örgütlerinin propagandası yapılıyor, terör örgütleri masum gösteriliyor, güvenlik güçlerimiz terör yapmakla suçlanıyor; bebek katili barış elçisi ilan ediliyor, bu şahıs uğruna gözü yaşlı anaların yarasına tuz basarcasına demokrasi türküleri çağırılıyor. Bizler ise bütün bunları ibretle izliyoruz. Burada söyleyecek çok şey var? dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, meclis kürsüsünden yaptığı konuşmada terör örgütlerinin masum gösterilmesine tepki gösterdi.

Ersoy, ?Yaşları 19 ila 26 olan, vatan borcunu ödemek için gurbete giden ana kuzularının çarşı izinlerine giderken hain bir saldırıyla şehit edilmesi insanlığın hangi yönüyle ifade edilebilir? Veya annesiyle birlikte, babasını ziyaretten dönerken araçlarına pusu kurulan 1 yaşındaki şehit Bedirhan size ne verecekti? Vatan mı istediniz el kadar bebekten? Bu bir katliamdır, bu bir insanlık suçudur? diyerek şöyle konuştu;

?Değerli milletvekilleri, günlerden beri bu kürsüde bütçeden başka her şey konuşuluyor; terörün ve terör örgütlerinin propagandası yapılıyor, terör örgütleri masum gösteriliyor, güvenlik güçlerimiz terör yapmakla suçlanıyor; bebek katili barış elçisi ilan ediliyor, bu şahıs uğruna gözü yaşlı anaların yarasına tuz basarcasına demokrasi türküleri çığırılıyor. Bizler ise bütün bunları ibretle izliyoruz. Burada söyleyecek çok şey var.

17 Aralık 2016´da Kayseri´de çarşı iznine çıkan askerlerimizi taşıyan halk otobüsüne yönelik saldırıda şehit olan 15 askerimizin şehadetinin ardından tam iki yıl geçti. Tüm şehitlerimize bir kez daha rahmet diliyorum, ruhları şad olsun. Esas konuya gelmeden önce belirtmek isterim ki bu menfur ve alçak saldırının üzerinden iki yıl geçmesine karşın aynı tepkiyle vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü savunan, bu haykırışı dünyaya duyuran Kayserispor taraftarlarına, özellikle de Kapalı Kale taraftar grubuna teşekkürü borç bilirim. Kayserispor taraftarının sadece sporla ilgilenmediğini, vatan ve millet söz konusu olduğunda nasıl öne çıkacaklarını tüm Türkiye´ye göstermelerini de yine takdirle karşılıyor, buradan gönlü vatan için çarpan taraftarlarımızın destekçisi ve duacısı olduğumu belirtmek istiyorum. Değerli milletvekilleri, şimdi sorarım sizlere: Yaşları 19 ila 26 olan, vatan borcunu ödemek için gurbete giden ana kuzularının çarşı izinlerine giderken hain bir saldırıyla şehit edilmesi insanlığın hangi yönüyle ifade edilebilir? Veya annesiyle birlikte, babasını ziyaretten dönerken araçlarına pusu kurulan 1 yaşındaki şehit Bedirhan size ne verecekti? Vatan mı istediniz el kadar bebekten? Bu bir katliamdır, bu bir insanlık suçudur.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti