KAYSERİ MOBİLYA FUARI

KAYSERİ MOBİLYA FUARI

HALK OYLAMASI´ NIN ARDINDAN AÇILACAK ...

7. kez kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanan Kayseri Mobilya Fuarı´nın 16 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan  ?Halk Oylaması´ nın ardından açılmasına karar verildiği duyuruldu. Etkinliği organize eden TÜYAP Fuarcılık Grubu adına bir basın açıklaması gerçekleştirerek konu hakkında medya mensupları  aracılığı ile kamuoyunu  bilgilendiren TÜYAP Anadolu A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz; fuarda mobilyacılık sektörünün önde gelen aktörlerinin birbirinden yeni dizaynlarını beğeniye sunacaklarını  kaydederek  ?Ziyaretçi kitlesi  mobilya satıcıları, distribütörleri, mobilya işiyle profesyonel olarak iştigal eden iş insanlarından oluşacaktır? ifadesini  kullandı.

19 Nisan´da  7. kez  kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanan Kayseri Mobilya Fuarı  ile ilgili olarak, medya  mensuplarına  değerlendirmede  bulunan   organizatör  firma  TÜYAP Anadolu AŞ.´nin  Genel Müdürü Cihat Alagöz´ün  yanı sıra TÜYAP Anadolu A.Ş. Bölge Başkanı Gökalp Gökdemir, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç, Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Yakup Deveci´nin de iştirak ettiği  basın açıklamasında çok sayıda  yabancı ziyaretçinin fuarı ziyaret edeceği  vurgulandı.  

7. Kayseri Mobilya Fuarı´nda mobilyacılık sektörünün önde gelen aktörlerinin birbirinden yeni dizaynlarını beğeniye sunulacağını vurgulayan TÜYAP Anadolu A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, ziyaretçi kitlesinin mobilya satıcıları, distribütörleri, mobilya işiyle profesyonel olarak iştigal eden iş insanlarından oluştuğunu altını kalın çizgilerle çizdi. Lübnan, Tunus, Irak, İran, Gürcistan ve Rusya´dan 200´ün üzerinde yabancı ziyaretçinin de alım heyeti kapsamında fuarı ziyaret edeceğini kaydeden Alagöz yabancı ziyaretçilerin Kayseri´de yalnızca Mobilya Sanayii´nin yeni bağlantılar kurması ve ihracatına katkı sağlaması ile sınırlı kalmayacağını belirterek: ?Birbirinden farklı ülkelerden gelen bu insanlar Kayserimizin günlük yaşamına hareket katmanın yanı sıra, bölge turizminin tanıtılması, Kayseri misafirperverliğinin vurgulanarak turizmin geliştirilmesi ve çeşitlendirilmesi bakımından da son derece önem arz etmektedir? diye konuştu.

Geçen yıl gerçekleştirilen fuara 53 bin profesyonel ziyaretçinin katılım sağladığını dile getiren Genel Müdür Cihat Alagöz, fuarın, Türkiye markası haline gelmiş olan Kayseri mobilyasının, uluslararası bir marka haline dönüşebilmesi açısından önemli katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti.

Genel Müdür Alagöz sözlerini noktalarken Kayserilileri, 19-23 Nisan tarihleri arasında Kayseri Dünya Ticaret Merkezi´nde gerçekleştirilecek olan Mobilya Fuarı´nı ziyaret etmeye davet etmeyi de ihmal etmedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak