KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE BÜYÜK BULUŞMA

KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE BÜYÜK BULUŞMA

İÇ ANADOLU OSB´LERİ BÜYÜK BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR

Kayseri Organize Sanayi Bünyesinde iç Anadolu OSB´leri büyük buluşmaya hazırlanıyor. Düzenlenecek etkinlikte 13 şehirden 53 OSB´nin toplantıda bir araya geleceği belirtildi

Bölge toplantıları ile OSB´lerin sorunlarını masaya yatıran Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), İç Anadolu Bölgesi´ndeki 53 OSB´yi Kayseri´de topluyor. İç Anadolu Bölgesi´ndeki 13 şehirden 53 OSB´nin yöneticilerinin ve sanayicilerin katılımıyla 12 Eylül´de gerçekleştirilecek OSBÜK İç Anadolu Bölge Toplantısında bölge OSB´lerinin sorunları ve beklentilerinin yanı sıra, ekonomide yaşanan son gelişmelerin de değerlendirileceği bildirildi.

OSB´lerin çatı kuruluşu OSBÜK tarafından organize edilen bölge toplantıları hakkında bilgi veren OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, OSB´lerin Türkiye´nin üreten gücü olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: ?OSBÜK olarak 80 şehirdeki tüm OSB´lerimizle bir araya gelmek, OSB´lerimizi daha yakından görerek, beklentilerini dinlemek amacıyla bölge toplantıları düzenliyoruz. Geçtiğimiz yılın Eylül ayından bu yana, yani geçtiğimiz bir yılda Marmara, Doğu Anadolu, Akdeniz, Ege ve Güneydoğu Anadolu Bölgemizdeki 216 OSB´mizle bu bölge toplantılarında bir araya geldik. 12 Eylül´de de İç Anadolu Bölgemizdeki 53 OSB´mizle Kayseri Organize Sanayi Bölgemizde bir araya gelerek, 6. bölge toplantımızı gerçekleştirmiş olacağız. İç Anadolu bölgemizdeki tüm OSB yöneticilerimizi ve ilgili herkesi bu toplantıya katılmaya davet ediyorum.?

Toplantıya Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Ramazan Yıldırım, Kayseri Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgat´taki OSB´lerin başkan ve yöneticilerinin katılımı bekleniyor.

Toplantıya ev sahipliği yapacak olan Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan; bu toplantılarda üretim, istihdam, ihracat, kurumlar arası iş birlikleri, ülke ekonomisine dair önemli konular değerlendirilecektir? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları

ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan 17 Kayseri firmasını tebrik etti

Başkan Büyükkılıç: "Artık ihtisas fuarları ile Kayseri'miz gündemde"