KAYSERİ OSB TASARIMLARI

KAYSERİ OSB TASARIMLARI

DÜNYA PAZARINDA!

Kayseri OSB bünyesinde kurulan endüstriyel tasarım merkezinin sanayiciler tarafından yoğun bir şekilde kullanılıyor. Sanayicilerin farklı tasarımları kullanarak ortaya çıkarttıkları ürünler de dünya pazarında yerini aldı.  

Sanayicilerin farklı tasarımlardaki ürünler konusunda uzun süredir bekleyişleri, Tahir Nursaçan ve ekibi tarafından kurulan Endüstriyel Tasarım Merkezi ile son buldu. Önemli tasarımlar ortaya çıkartarak çözüm için kendilerine gelen sanayicileri memnun eden bu merkezin ortaya çıkarttığı modeller, şimdilerde dünya ülkelerinde sergilenerek müşterilerin memnuniyetine sunuldu.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahir Nursaçan´ın göreve geldiği ilk günden buyana sanayici için gerekli olduğunu söylediği tasarımlarım merkezi, yine sanayicinin sahip olduğu Kayseri OSB tarafından yapılarak birçok sanayicinin ürünlerini buradaki tasarımlarla üretmelerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren sanayicilerin dışında, Kayseri dışından da birçok sanayicinin bu merkezin kapısını çaldığı ifade edildi.

Özellikle sanayicilerin kendilerine özel olarak tasarlattıkları ürünler konusunda kullanım hakkını almaları ve modellerinde çeşitleme yapmaları, pazar paylarında da artışı ortaya çıkartıyor.

Günümüzde kullanılan birçok ürünün ortaya çıkmasında önemli bir rol oynayan Kayseri OSB Endüstriyel Tasarım Merkezi´nin hep övgülerle anılmaya başladığını belirten Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, şöyle dedi: ?Tasarım Merkezimiz, Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı, Erciyes Teknopark A.Ş. ve Erciyes Üniversitesi dörtlü iş protokolü ile Oran Kalkınma Ajansı´nın mali destek programı kapsamında hayata geçirilen ve Organize Sanayi Bölgesi sınırları içerisinde yer alan bir kuruluştur. Merkezimizin yönetimi Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü´ne ait olup, müdürlüğümüzün sanayicilere hizmet noktasında en önemli projelerinden birisidir. Herhangi bir ürünün, piyasada başarıya ulaşması için tasarım gereklidir. Çünkü teknik olarak kaliteli ürünler tasarım aracılığıyla müşterilere sunulmaktadır. Tasarım, her ürün için belirleyici bir özelliğe sahip olmakla birlikte, müşterilerin o ürüne daha fazla rağbet göstermesini desteklemektedir.

Tasarımlar ya da Endüstriyel tasarımların en temel dayanağı olan görsel yenilikler hayatımızın tüm alanlarında uygulanır. Mobilya tasarımından ayakkabı tasarımına, halı deseninden otomobil tasarımına, süs eşyasından çanta tasarımına, mutfak eşyasından tıbbi aletlerin tasarımına kadar hemen hemen her sektörde görsel yenilikler yapılmaktadır. Devlet destekli olan merkezimiz, Hayal gücü ve farklı tasarımlar çıkarma yetenekleri ile 14 kişiden oluşan deneyimli  ?Tasarım Geliştirme Ekibimiz? , güncel tasarım trendleri doğrultusunda ihtiyaçlara en doğru şekilde yanıt veren tasarımları, firmaların konsept, marka değeri, üretilebilirlik, müşteri profili ve hedef pazar gibi kriterlere uygun olarak üreticilerle buluşturmaktadır. Tasarım hizmeti sürecimizde birebir firma odaklı bir çalışma prensibi belirlenmiştir. Firmalar bize ulaştıktan sonra yapılan karşılıklı görüşmeler ve üretim tesislerine yerinde yapılan ziyaretlerle elde edilen veriler, alınan ürün kullanım analizleri, son kullanıcı analizleri, üretim tesisi, üretilebilirlik ve tasarım bilgileri ile firma ve ürün hakkındaki tüm bilgiler tasarım ekibi tarafından değerlendirilmektedir.?



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı