KAYSERİ, ?PAŞA´LAR GİBİ!

KAYSERİ, ?PAŞA´LAR GİBİ!

KAYSERİSPOR 3 ? 2 KASIMPAŞA

Spor Toto Süper Lig´in 23.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Kasımpaşa´yı konuk etti. Mücadele Kayserispor´un 3-2´lik üstünlüğü ile son buldu ve bu galibiyetle Kayserispor il plaka numarası olan 38´e ulaştı.

Kayserispor 2 hafta aradan sonra galibiyete ulaştı. Kasımpaşa´yı konuk eden Kayserispor 3-2 karşılaşmadan galip ayrılarak 38 puana ulaştı. Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada, Halil Umut Meler, İbrahim Çağlar Uyarcan ve Mehmet Cem Hanoğlu hakem üçlüsü görev yaptı.

Mücadeleye Kasımpaşa´nın santra vuruşu ile başlandı. 2.dakikada Kasımpaşalı Neumayr´ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içerisinde topa yükselen Diagne´nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve skor 1-0 oldu. 13. dakikada Neumayr ile paslaşan Omeruo sol çaprazdan ceza sahasına doğru ilerledi. Omeruo ceza sahası çizgisi üzerinde uzak kale direğine doğru plase vuruşunu yaptı ancak top direkten oyun alanına geri döndü. 20. dakikada sol kanattan Erkan´ın ceza sahasına yaptığı ortada topa yükselen Deniz, düzgün bir kafa vuruşuyla takımına beraberliği getiren golü kaydetti ve skor 1-1 oldu. 28. dakikada Lopes´in sağ kanattan yaptığı ortada defanstan seken topa Kana-Bıyık bekletmeden vurdu ancak top az farkla yandan dışarı çıktı. 34. dakikada Erkan´ın sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortada topa yükselen Kravets´in kafa vuruşunda kaleciyi geçen top az farkla yandan dışarı gitti. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 1-1 berabere sonuçlandı.

Kayserispor aldığı bu 3 puanla il plaka numarasını da yakalamış oldu. Ligde 38 puana ulaşan Kayserispor 5.sıradaki yerini kormuş oldu. Maç sonrasında soyunma odasında zaferlerini kutlayan futbolcular ayrıca Boldrin ve Levent Gülen´in de doğum günü pastasını keserek kutlama yaptılar.

İkinci yarı Kayserispor´un santra vuruşu ile başladı. 62. dakikada Koita´nın sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortaya yükselen Trezeguet´in kafa vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı. 66.dakikada Veysel, Deniz´e arkadan yaptığı müdahale sonrası hakem Halil Mutlu Meler tarafından gördüğü ikinci sarı kart sonrası kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

68. dakikada Badji´nin sol kanattan yaptığı ortada arka direkte topa yükselen Umut´un kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı. 73. dakikada sağ kanattan aldığı topu ceza sahası ön çizgisine kadar taşıyan Deniz´in şutunda top kaleci Ramazan´da kaldı.

74. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Mendes topu dışarı çıkardı. Kaleci Harun´un ayaklarından seken topu takip eden Badji´nin vuruşunda top ağlarla buluştu ve Kayserispor 2-1 öne geçti. 76. dakikada Pavelka´nın Mendes´e ceza sahası içerisinde yaptığı hareket sonucu hakem Halil Mutlu Meler penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Umut, topu ağlara yolladı ve 3-1 oldu. 90. dakikada Sapunaru´nun Trezeguet´i ceza sahası içerisinde düşürmesi sonucu kazanılan penaltı atışında topun gerisine geçen Trezeguet, fileleri havalandırdı ve 3-2 oldu. Bu golden sonra karşılaşma sona erdi. 



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı