KAYSERİ PROTOKOLÜ BÜNYAN´DA GURBETÇİLERLE BULUŞTU

KAYSERİ PROTOKOLÜ BÜNYAN´DA GURBETÇİLERLE BULUŞTU

Bünyan Belediyesi ve Karakayalılar Derneği´nin öncülüğünde hayırseverlerin katkısıyla düzenlenen Seyit Halil Devletli´yi Anma ve Gurbetçiler Günü programı yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Programa Ekonomi Önceki Bakanı, Bilim Sanayi Enerji Tabi Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyon Başkanı Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Enerji Tabi Kaynaklar Önceki Bakanı Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve Yönetimi, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Yıldıray Hakkı Koç ve ilçe yönetimi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun burada yaptığı konuşmada, "Karkayalı hemşehrilerimizin bizden beklediği hizmetler vardı . Bugün burada onlara yeni müjdeler verdik. Sağ olsunlar Sayın Bakanlarımız, İl Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve teşkilatımız her daim yanımızdalar desteklerini her zaman üzerimizde hissediyoruz. Allah razı olsun hangi taleple gittiysek elimizi boş çevirmediler. Bu günde Karakayamızda içme suyu, alt yapı ve asfalt yapımı noktasında güzel müjdeler verdiler. Kendilerine ilçemize ve mahallemize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise "Karakayalı hemşehrilerimize müjdelerle geldik. Su problemi olan Karakaya´nın bu problemini çözüyoruz. Bayramdan sonra projesi hazır olan suyun ihalesini yapacağız. Ayrıca Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığımız maharetiyle de yollarını sıcak asfalt ile yenileyeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun. Biz Karakayalı hemşehrilerimizi çok seviyor; her geldiğimizde muhabbetle karşılanmamızdan ziyadesiyle memnun oluyoruz " diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu kalabalığa dikkat çekerek, "Burada 3 bin kişiye yakın vatandaşımız var. Bu kadar vatandaşımızı bir araya toplayan belediye başkanlarımıza, teşkilatımıza, derneğimize ve muhtarımıza teşekkür etmek istiyorum. Ama en büyük teşekkür size, binlerce kilometre uzaktan gelip buradaki bir arada olma gayretinizi Rabbim içinizden eksik etmesin diyorum. Bu memleket sizlerle güzel" dedi.

Enerji Tabi Kaynaklar Önceki Bakanı Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da gurbetçi vatandaşlara seslenerek,"Özellikle gurbetçilerimizin Fransa´dan, Almanya´dan Avusturya´dan, Hollanda´dan gelen gurbetçi hemşehrilerimizle bir arada olmak her zaman mümkün olmuyor. Böylesine güzel bir adeti devam ettirmek çocuklarımız için geleceğimiz için son derece elzem ve önemli. Başkanlarımız sizlere yeni müjdeler verdi. Buraya hizmet eden önceki dönemlerdeki belediye başkanlarımıza, muhtarlarımıza hizmetleri ve verdikleri siyasi desteklerden dolayı da teşekkür ediyorum. Karkaya Kayseri´nin her zaman medarı iftarı olmuştur. Bünyan Belediye başkanımız sağ olsun değerli çalışkan kardeşim burada hizmetlere devam ettiriyor ve artan dozlarla bu hizmetleri inşallah daha da büyüyen şekilde devam edecek" şeklinde konuştu.

Ekonomi Önceki Bakanı, Bilim Sanayi Enerji Tabi Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyon Başkanı Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş ise " Türkiye´ye sıla-i rahim yapmak için geldiniz. Duyduk ki yurt dışında çalışan kardeşlerimiz Karakaya´dan belirli bir zamanda bir araya gelerek akrabaları ile bir olmanın mutluluğunu yaşıyor. Biz de bu mutluluğa sizlerle beraber ortak olmak için geldik. Sayın bakanımız ve belediye başkanımız seçimden önce burada yaptıkları toplantıda su sorunun çözüleceği yönünde söz vermişlerdi. Bugün de büyükşehir belediye başkanımız gerekli talimatları verdi.Altyapısı ortaya çıktıktan sonra inşallah bu problem çözülecek. Çünkü Karakaya her şeyin en güzeline layık. Sizler gurbette çalışıp doğduğu toprakları unutmayan insanlar olarak doyduğu yerde kazandıklarını doğdu topraklarla paylaşmaya çalışan değerli hemşehrilerimiz olarak bu güzelliklere layıksınız. Emeği geçenlere, hizmet edenlere teşekkür ediyorum. Buraya gelen, bizi bağrına basan Karakaya´ya destek veren Belediye Başkanımıza, Ak partimize, Cumhurbaşkanımıza destek veren değerli hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.Size hizmet etmek bizim için büyük bir şereftir" diye konuştu.

Protokol üyeleri vatandaşlarla tek tek yakından ilgilenirken katılımcılara pilav ikram etmeyi de ihmal etmediler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti