KAYSERİ PROTOKOLÜ KAYSERİSPOR MAÇINI BERABER İZLEDİ

KAYSERİ PROTOKOLÜ KAYSERİSPOR MAÇINI BERABER İZLEDİ

PROTOKOL ÜYELERİ MAÇ ÇIKIŞI KAMERALARIN KARŞISINA GEÇTİ

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ve protokol üyeleri, Kayserispor-Antalyaspor karşılaşmasını beraber izledi. Maç çıkışı konuşan Bakan Özhaseki, ?İnşallah bu stadyumundan hep böyle galibiyetle ayrılırız´ dedi.

Spor Toto Süper Lig´in 1.hafta kapanış karşılaşmasında Kayserispor-Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleden Kayserispor 2-0´lık üstünlükle galip ayrıldı.

Mücadeleyi, Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir beraber izledi.

Karşılaşmanın ardından Kayseri protokolü kameralar karşına geçti. İlk olarak konuşan Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, şöyle dedi: ?Keyifli bir akşam yaşadık. İyi bir başlangıç yaptık. İnşallah sonuna kadar böyle gider. İnşallah bu stadyumundan hep yüzümüz gülerek çıkaraz. Sahada sergilenen oyun çok iyiydi. Antalyaspor 10 kişi kalana kadar oynadığımız oyun da iyiydi. Maçın başından bu yana çok diri, canlı, pas yapan ve pozitif iş yapan bir takımımız vardı. Bundan dolayı da çok mutlu oldum. Nette bir galibiyet aldık. Oyuncularımızı ve hocamızı kutluyorum. Sezonun sonuna kadar da güzel günler yaşamayı cenabı haktan niyaz ediyoruz. Güzel bir taraftar grubumuz vardı. Özellikle kale arkasında yer alan gençlerimiz bizim özlediğimiz gibi takımı desteklediler. Özellikle bu maçta taraftarımız çok iyiydi. Bundan sonra inşallah bu stad dolar. Takım iyi oldukça, stad daha da çok dolacaktır. Burada en önemlisi yönetime destek olmaktır. Bizlerde elimizden geleni yapacağız.?

Başkan Erol Bedir, ?Bakanımız gerekenleri söyledi. ?Bu stadyumdan hep böyle ayrılırız´ dedi. Bu maç bitti, şimdi önemli olan bir sonraki maç. İnşallah deplasmandaki Bursa maçında da böyle galibiyet ile ayrılırız. Daha sonraki maçlardan da öyle ayrılırız.?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ?Güzel bir akşamda güzel bir galibiyet aldık. İnşallah devamı da gelir. Siftah bizden, bereket Allah´tan.?

Arından söz alan Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu ise şunları kaydetti: ?Bakanımız bütün iyi temennileri belirtti. Ayağımızın tozuyla geldik, 2-0´lık net bir galibiyet aldık. 3 yapsak, daha da iyi olurdu.?

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu