KAYSERİ PROTOKOLÜ, ŞEHİT AİLELERİ VE

KAYSERİ PROTOKOLÜ, ŞEHİT AİLELERİ VE

GAZİLER DERNEĞİ´Nİ ZİYARET ETTİ

   Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve diğer protokol üyeleri Kurban Bayramı dolayısıyla, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ali Yavuz ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı´yı ziyaret etti.
İlk olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ali Yavuz´u ziyaret eden protokol, burada Ali Yavuz ile sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ali Yavuz, "Sabah aldığımız üzücü haber ile ciğerlerimiz yandı ama bu vatan bizim. Bu vatanımızı korumak için dimdik ayakta hainlere karşı savunmamızı yapacağız. Şuan silahlı kuvvetlerimiz olsun, emniyet güçlerimiz olsun hainlere karşı gereken cevabı veriyorlar ve gerekli mücadeleyi yapıyorlar. Hainler zayiat verdikçe kuduruyorlar. Hainler ne yapacaklarını şaşırdıkları için ve dağlarda askerimizin karşısına çıkamadıkları için şehirlerde pusu kurarak polisimizi ve askerimizi şehit ediyorlar. Amaçlarına ulaşamayacaklar. Şehit aileleri ve gaziler olarak, millet olarak ülkemizi bölmeye çalışan hainlere karşı dimdik ayakta duracağız ve mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Ziyarette konuşan Kayseri Valisi Orhan Düzgün de, "Bayramları bayram havasında yaşayabiliyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Bu millet uzun yıllar boyunca tarih sahnesinde çok önemli bir görev aldı. Dünyaya nizam verdi ve dünyada barış götürdü. Türkiye Cumhuriyeti son dönemde de dünyanın birçok sektöründe ciddi bir mesafe kat etti ve bölgesinde lider ülke olma yoluna girdi. Türkiye Cumhuriyeti´nin bu gelişimine çelme takmak isteyen bazı dış mihraklar içimizdeki bazı hainleri kullanmak suretiyle maalesef Türkiye´yi tekrardan bölüp parçalamaya ve huzursuz etmeye gayret gösteriyorlar. Devletimiz askeri ve polisi ile inşallah daha önceki dönemlerde olduğu gibi ülkemizi bölmeye ve yıkmaya çalışan bu güçler karşısında başarı ile görevini yerine getiriyor? dedi.
"TERÖRLE OLAN MÜCADELEMİZ SON NOKTASINA KADAR KARARLILIKLA DEVAM EDECEK"
Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız da, terörle olan mücadelenin son noktasına kadar devam edeceğini söyleyerek, "Türkiye´nin ilerleyen, büyüyen ve gelişen yapısı içerisinde daima bölmek ve parçalamak isteyen, özelikle bulunduğu bölgede, sıkıntılı bir ortamda ve daha çok karıştırılmak istenilen bir bölgede daha güçlü bir hükümet ile ve daha güçlü bir irade ile bulunmanın zorunluluğu ortadadır. Türkiye´nin en büyük kamburu ve en büyük belası olan PKK ve terör belasını Türkiye er yada geç mutlaka üzerinden atacaktır. Bu ülke kolayına kurulmadı. Şehit kanları ile beraber yoğrulan bu topraklarımız kolayına tabi ki bozulmayacaktır" ifadelerini kullandı.
Türkiye´nin 1 karış toprağının çok kıymetli olduğunu söyleyen Yıldız, "Bizler hep beraber 7´den 77´ye kadar, Edirne´den Kars´a, Sinop´tan Hatay´a varıncaya kadar bütün her karış toprağımızın bizim için muazzez olduğu hep beraber biliyoruz. O yüzden bozguncular maksatlarına ulaşamayacaklar. Hedeflerine ulaşamayacaklar. Özellikle son günlerde onlara verdirilen büyük zayiatlar daha da hırçın hale getirilmiş olabilir. Hiç önemli değil. Biz terörle olan mücadelemizi son noktasına kadar büyük bir kararlılıkla devam ettireceğiz. Bununla alakalı herhangi bir tereddüt söz konusu değildir" şeklinde konuştu.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı