KAYSERİ PROTOKOLÜNDEN MAÇ YORUMU

KAYSERİ PROTOKOLÜNDEN MAÇ YORUMU

İ.M. KAYSERİSPOR 1-0 FENERBAHÇE

Spor Toto Süper Lig´in 21.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor-Fenerbahçe´yi 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından ilimiz protokolü karşılaşmayı değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig´de 21.hafta heyecanı, İstikbal Mobilya Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşması ile başladı. Karşılaşma Kayserispor´un 1-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

Karşılama sonrası açıklamalarda bulunan Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, şöyle dedi: ?Bugün buraya gelip takımımızı destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Hikmet hocamızı ve oyuncularımıza teşekkür ediyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun. Allah Kayserimizi darda koymaz, kazandık ve mutluyuz. Kayserimizi seviyoruz ve hizmete sevdalı insanlarız.?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şunları kaydetti: ?Galip gelmek çok iyi bir şey. Yani şu anda 25 puanımızın 6´sı Fenerbahçe´den gelmiş oldu. Gerçekten bugün yine takım kadrosuyla, yöneticileriyle, oyuncularıyla ve taraftarıyla sahadaydı. Bu galibiyeti bize yaşatan tüm ekibe, özellikle taraftarlara teşekkür ediyorum. ?

Ahmet Çolakbayraktar, ?Maça girmeden önce galip geleceğimizi söylemiştik ve bu galibiyeti aldık, haklı bir galibiyetti. Hakikaten takım gerek konsantrasyonu olsun gerek motivasyonu olsun çok iyiydi. Taraftarı da takımı da kutluyorum, helal olsun. Haklı bir galibiyet aldık, özellikle ilk yarı tek başına oynadı. Varela´yı tebrik ediyorum, ikinci yarıda takımı resmen sırtladı. Aslında daha farklı bir skor da olabilirdi ama 1 golle 3 puan aldık. Bundan sonra Göztepe maçı var. İnşallah yeneriz de yukarı doğru galibiyet serimizi devam ettiririz. 3 puan bizim için tabi ki önemliydi, rakip için de önemliydi ama biz daha iyi oynadık, hak eden bizdik. Başarılar diliyorum, Kayserispor´un yolu açık olsun, taraftarı bir kez daha tebrik ediyorum. ?

İsmail Tamer, ?Galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Kayserisporumuz makus talihini yendi. Fenerbahçe gibi bir takımdam üç puan almak çok güzel. İki takımın da puanları yakın olduğu için 3 puan almak da önemliydi. Hayırlı olsun. Başta başkanımız Erol Bedir, Teknik Direktörümüz İsmail Tamer ve oyuncularımızı tebrik ediyorum.?

Ömer Gülsoy, ?Keyifli bir maç oldu. 3 puan keyif demektir. İnşallah bundan sonrada bu stadyumdan hep keyifli çıkarız. İlk golümüzü de verseler daha da iyi olacaktı. Üç puan aldığımız için sevinçliyiz, herkesi tebrik ediyorum.?

Erol Bedir, ?Güzel bir maç oldu. İyi bir akşam, iyi bir galibiyet oldu. Abartmamak lazım. Sahamızda oynadığımız bir maçtı. Galip geldik ve mutluyuz.?

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı