Kayseri-Rize Maçının Ardından

Kayseri-Rize Maçının Ardından

Süper Lig’in 33.haftasında Yukatel Kayserispor, Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hikmet Karaman, “1 puan çok değerli, kaybetmemek gerekiyor” dedi.

Süper Lig’de heyecan, 33.hafta karşılaşmaları ile devam ediyor. 33.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı.

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 1-1 biten Çaykur Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada, şöyle dedi: “Maç öncesi stresi ve oynaması çok zor. Rakibimiz olmak veya olmamak. Biz sahada oyunumuzu, puanlarımızı hem de salı günü oynayacağımız kupa maçı var. Bu maça çıkarken aslında iki maça birden odaklanıyoruz. İyi başladı maç. 90 dakikayı seyrettiğimizde hatalı bir gol yedik ama sonradan bunu çıkarmasını bildik. Galip de gelebilirdik. Maçla ilgili fazla bir şey söylemek istemiyorum çünkü rakibimizin durumu ortada. Bu gibi durumlarda fazla bir şey konuşulmaz, öyle düşünüyorum. Allah herkese kolaylık versin, kolay değil bu işler. Şimdi 1 puan ne kadar değerli. Kaybetmemek gerekiyor.”

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı