"KAYSERİ ROL MODEL BİR ŞEHİR"

Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat faaliyetleri kapsamında ünlü yazarları okuyucuları ile buluşturmaya devam ediyor.

  Kasım ayı kültür sanat faaliyetleri çerçevesinde Kayseri´ye gelen Ahmet Turgut, Hunat Kültür Merkezi´nde okuyucuları ile bir araya geldi. Kayseri ile ilgili görüşlerini dile getiren Turgut, Kayseri´nin rol model bir şehir olduğunu söyledi.
Büyükşehir Belediyesi kültür sanat faaliyetlerinde hız kesmiyor. Kayserililer için kasım ayında da birbirinden güzel etkinlikler hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda imza günü ve söyleşiyle ünlü yazarları okuyucuları ile buluşturmaya devam ediyor. Yazmış olduğu kitapların yanı sıra önemli dizilerin hikaye ve araştırma ekibinde de yer alan Ahmet Turgut, Hunat Kültür Sanat Merkezi´nde okuyucularıyla buluştu. Turgut, kitaplarını imzalamadan önce söyleşi programına katıldı ve Kerbela üzerine okuyucularıyla bilgiler paylaştı. Ahmet Turgut söyleşi sonrası kitaplarını imzaladı. İmza gününe okuyucular büyük ilgi gösterdi.
Büyükşehir Belediyesi´nin kültür sanat etkinliklerine katılan Ahmet Turgut, Kayseri ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Kayseri halkının şehrini seven ve şehrine yatırım yapan bir özelliği bulunduğunu ve belediyecilik yönünden de Kayseri´nin örnek gösterildiğini ifade eden Turgut, "Zihnimdeki Kayseri tertip düzen ve rol model bir şehirdi. Görmüş olduğum şehirde de o imajın yenilendiğini gördüm. Özellikle kültürel açıdan etkinliklerle anılması bir yazar olarak beni mutlu ediyor. Kayserililerin kültür sanat faaliyetlerine sahip çıkmalarını ve bu faaliyetlere katılmalarını diliyorum" dedi. KURUM BÜLTENİ?



Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü

Çocuk Kitap Fuarı Ve Şenliği’nde çocuklara özel konser

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü