"KAYSERİ, SAĞLIKTA ORTA ANADOLU´NUN MERKEZİ"

Memur Sen Konfederasyonu bünyesindeki Sağlık Sen´in Genel Başkanı Metin Memiş...

   Memur Sen Konfederasyonu bünyesindeki Sağlık Sen´in Genel Başkanı Metin Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret etti. Ziyarette Kayseri´nin sağlık alanında Orta Anadolu´nun merkezi olduğunu ifade eden Başkan Çelik, şehrimizin bu noktaya gelmesinde sağlık çalışanlarının fedakarlığının da etkili olduğunu söyledi.
Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş´in Büyükşehir Belediyesi´ni ziyaretine Memur Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan ve Sağlık Sen Şube yöneticileri de katıldı. Ziyarette Başkan Çelik´e hayırlı olsun dileklerini ileten Metin Memiş, Sağlık Sen´in Kayseri´de 4 bin 500 civarında üyesi bulunduğunu söyledi. Ülkemizin ve milletimizin değerlerine sahip çıkarak sendikacılık yaptıklarını vurgulayan Memiş, Başkan Çelik´in Kayseri´de kamu çalışanları ve ülke menfaatlerine yönelik güzel hizmetleri olduğunu dile getirerek teşekkür etti.
Başkan Mustafa Çelik de hizmet sendikacılığının herkesin arzu ettiği bir model olduğunu belirtti. Kayseri´nin sağlık sektöründeki önemini de dile getiren Başkan Çelik, "Kayseri sağlık sektöründe Orta Anadolu´da merkezi durumunda. Bu duruma gelinmesinde pek çok faktör etkili olmuştur; ancak çalışanların özverisi ve iyi niyetinin de bu noktaya gelinmesinde önemli bir etken olduğunu söylemeliyiz. Sağlık çalışanları Kayseri´de fedakarca çalışıyor" dedi.
MEMUR SEN KADIN KOLLARI DA ZİYARET ETTİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i Memur Sen Kadın Kolları Başkanı Ayten Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret etti. Başkan Çelik´e Kayseri´deki kadın memurların sendikalaşma oranına ilişkin de bilgiler veren Kadın Kolları Başkanı Özsoy, Memur Sen´in Kayseri´de 18 bin 143 üyesi bulunduğunu ve bunun üçte birinden fazlasının kadın olduğunu söyledi.



ERÜ Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’na EMG Cihazı Bağışladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Handan Bilgin: “Epilepsi hastalığı tedavi edilebilir”

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı