KAYSERİ SEÇMENİ

KAYSERİ SEÇMENİ

BİR KEZ DAHA REİS´İN YANINDA DURDU?

Cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminin hayata geçeceği ilk seçim olan ve önceki gün gerçekleştirilen seçimlerde sandığa giderek % 52.4 lük oy oranı Recep Tayyip Erdoğan´a 13.Cumhurbaşkanı sıfatını kazandıran Türk seçmenin içinde ilimiz seçmenleri de yer aldı? % 70.4´lük desteği ile bir kez daha ?Reis´in yanında duran Kayseri seçmeni ülkemizin yarınlarını inşa ederken Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte devam etme yönünde karar verdi?

24 Haziran seçimleri öncesi iki kez ilimize gelerek miting yapan ve Kayseri seçmeninden destek isteyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın bu çağrısını ilimiz seçmeni karşılıksız bırakmadı? Cumhur İttifakı´na verdikleri % 70 devasa destekle Recep Tayyip Erdoğan´ın 13. Cumhurbaşkanı seçilmesine katkı veren Kayserililer geleceğin Türkiyesinin inşasında omuz omuza yürüme kararı aldılar?  

Cumhurbaşkanlığı yarışında Chp adayı Muharrem İnce %18.5, İyi Parti adayı Meral Akşener %9,Saadet Partisi adayı Temel Karamollaoğlu %1.12, HDP adayı Selahattin Demirtaş´ın % 0.8 ve Vatan Partisi adayı Doğu Perinçek´in % 0.15 oy oranına ulaştığı seçimler sonunda ?Cuhur İttifakı´nın adayı Recep Tayyip Erdoğan´a en fazla oy Hacılar İlçesi´nden çıktı? Yahyalı ise % 83.80 ile ikinci sırada yer aldı? Üçüncü sırada yer alan Develi´den çıkan oy oranı ise % 78.04 olarak gerçekleşti? Sarız ilçesi ise % 52.51 lik oy oranı ile Recep Tayyip Edoğan´a en düşük oyu veren ilçe oldu?

Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonucunda en çok hayal kırıklığı yaşayan seçmen Saadet Partisi adayı Temel Karamollaoğlu´dan büyük bir oy patlaması uman Saadet Partililer oldu?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İyi parti seçmenin Meral Akşener´e milletvekillerinden daha az oy vermiş olması da bir diğer dikkat çeken gelişme oldu? Zira İyi Parti´nin milletvekili seçiminde ilimizden aldığı oy oranı % 11.1 olarak gerçekleşirken, Akşener´in oyu % 9´da kaldı?



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor