KAYSERİ ŞEHİR HASTANESİ´NDE 23 NİSAN COŞKUSU

KAYSERİ ŞEHİR HASTANESİ´NDE 23 NİSAN COŞKUSU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kayseri Şehir Hastanesi´nde düzenlenen birçok etkinlikle kutlanıyor.

?Kahraman Çocuk, Sevimli Hastane´ projesi adı altında yapılan etkinliklerin ilki19 Nisan Cuma günü Kayseri Şehir Hastanesi çocuk poliklinikleri ve servislerinin önünde yapıldı. Gönüllü gençlerden oluşan grup giydikleri süper kahraman kostümleri ve palyaço kıyafetleri ile çocuk poliklinikleri ve servislerin önünde mini club gösterileri yaparak çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

21 Nisan Pazar günü ise etkinliğin adresiKayseri Şehir Hastanesi FTR Spor Salonuydu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın büyük bir coşkuyla kutlandığı etkinliğe; İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, İl Milli Eğitim Müdürü Celallettin Ekinci, Diş Hastanesi Başhekimi Ahmet Kuzu, hastane yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

Bando takımının çocukları karşılanmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda; açış ve hoş geldiniz konuşmalarını Hastane Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik yaptı. Çelik yapmış olduğu konuşmada; ?Bugün burada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutlamak için toplanmış bulunuyoruz. 23 Nisan cumhuriyetimizin temelini oluşturan önemli bir gündür. Çünkü ilk Büyük Millet Meclisi 1920 yılında bugün açıldı. Günün çok anlamlı başka bir özelliği daha vardır. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanan bugün Atatürk tarafından çocuklara armağan edilmiştir. Biz de Kayseri Şehir Hastanesi olarak, sağlık hizmeti almak için bize başvuran tüm çocukları kendi çocuklarımız gibi görmekteyiz. Hastane olarak güvenli sağlık hizmeti sunmakla kalmayıp sosyal ve ruhsal yönden destek sağlamaktayız. Burada bulunma amacımız okullarında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutlayamayan çocuklarımıza bu sevinci yaşatmaktır. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.´´ dedi

Başhekim Prof. Dr. Çelik´in konuşmalarının ardından İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan Milli Marşı´mızı Fatma Zehra Dülgeroğlu İlköğretim Okulu 3 ve 4. sınıf öğrencileri Yasin Emir Kılıç ve Hatice Ela Kılıç okudular. Adem Ocaktan´ ın kuklalar ile dans şovu gerçekleştirmesi ile devam eden etkinlik, ipli kukla gösterisi, çocuklarla dans gösterisi, twister çuval ve halka atma yarışması, şişme oyun alanlarında oynanan oyunların ardından pamuk şekeri ve ikramlarla son buldu.

Önümüzdeki günlerde de Kayseri Şehir Hastanesi Çocuk hematoloji servisinde yapılacak etkinliğin ardından coşkuyla kutlanan bayram programı sona erecektir.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"