KAYSERİ ŞEKER

KAYSERİ ŞEKER

?AY GİBİ ARI SU GİBİ DURU HALE GELDİ?

Kayseri Şeker civarındaki komşu Mahalle Muhtarları Kayseri Şeker´i ziyaret ederek Kayseri´ye ve ülkeye örnek çalışmalarından dolayı Başkan Akay´a teşekkür ettiler.
Ziyarete;30 Ağustos Mah. Muhtarı Tarkan Çolak, Sakarya Mah. Muhtarı Dursun Koç, 19 Mayıs Mah. Muhtarı Ömer Keser, Tınartepe Mah. Muhtarı Şerafettin Baygül, Selimiye Mah. Muhtarı Ali İnce, İncesu Gönenkent Mah. Muhtarı Yaşar Atasever, Esenyurt Mah. Muhtarı Ahmet Serpil, Nurihas Mah. Muhtarı Hüseyin Ayaydın , Anafartalar Mah. Muhtarı Dursun Özhan, Kocatepe Mahalle Muhtarı Ergün Koçer, Ambar mahalle Muhtarı Mustafa Bayram, Keykubat Mahalle Muhtarı Yılmaz İzgi katıldılar.
Mahalle Muhtarları; Kayseri Şekerin, Ay gibi arı su gibi duru hale geldiğine dikkat çekip ?Kayseri Şeker´in faaliyetlerini televizyonlar, gazete ve sosyal medyadan izliyoruz. Kayseri Şeker Fabrikasını Kayserinin milli meselesi olarak görüyoruz. Kıvanç duyuyoruz. Buraya gelişimizdeki gayemiz sizinle tanışmak idi. Bundan sonra inşallah detaylı görüşürüz. Köy muhtarlarımızın çoğunluğu çiftçilikle uğraşıyor. Çalışmalarınızdan muhtarlarımız gayet memnunlar. Sizi takip ediyoruz. Çiftçilerimizin pancar ekiminden, hasat zamanı söküme kadar yanındasınız bu nedenle tüm çiftçiler, muhtarlarımız adına sizlere ve ekibinize teşekkür ederek başarılı çalışmaların devamını dileriz ? dediler.
Mahalle Muhtarlarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ? Bizim yaptığımız iş çiftçi için çok anlamlı ve faydalı ve herkes karınca kararınca buradan nasipleniyor. Eğer biz bu işi daha fazla sürdürürsek bu etki daha fazla artacak demektir. Bundan da toplum faydalanacak demektir. Topluma faydalı olmakta dinimizin emridir. Onun için ilgi alakanıza çok teşekkür ediyorum. Ben 5,5 senedir bu görevi sürdürüyorum. Çok ağır bir borç ile aldığımız Kayseri Şeker bugünkü geldiği nokta itibariyle borçlarının nerdeyse tamamı bitirdik ve Kayseri Şeker yatırım yapar hale geldi. Çalışanlarına toplu sözleşmelilerin üzerinde ikramiye veren hale geldi. Kayseri Şeker olarak Kayseri de ilk defa vergi rekortmeni olduk. Bu başarılar bizim samimi gayretli çalışmamızın ve Cenabı Allah´ın bereketi sonucudur. Kayseri Şeker Kayseri´nin en büyük en güzide kuruluşlarından olup Sosyal sorumluluklarının da bilinci ile hareket etmektedir. Yaz spor okulları ile çalışanlar ve Fabrika çevresindeki ikamet eden ailelerin çocuklarına yönelik olarak hem sportif hem ahlaki konuşlarda kurslar verilmekte, Yüksek öğrenim gören çiftçi ailelerinin çocuklarına burs yardımı ve benzeri bir çok sosyal sorumluluk projelerini devam ettirmektedir. Kayseri Şeker Kayseri´de ki yaşayan insanlara her alanda katkı sağlaması gerekiyor. Sizlerin göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı şahsım ve Büyük Kayseri Şeker ailesi adına teşekkür ediyorum ?değerlendirmesinde bulundu?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ