KAYSERİ ŞEKER

KAYSERİ ŞEKER

SARIOĞLAN ÇİFTÇİSİNE İFTAR SOFRASI KURDU?

Kayseri Şeker Sarıoğlan´da iftar sofrası kurdu?. Kayseri Şeker´in geleneksel olarak başlattığı Şeker iftar sofrası programlarından biri daha Kayseri Merkez ve Sarıoğlan İlçesi Pancar çiftçilerinin katılımıyla Şeker Göl tesislerinde yapıldı.
Büyük Kayseri Şeker Ailesinin Kayseri Merkez Bölge ve Sarıoğlan Bölgesi Çiftçilerinin önemli bir kısmının aile fertleri ile birlikte davete iştirak ettikleri Kayseri Şeker İftar Sofrasına; Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Başkan Vekili Avni Hokkaömeroğlu, Yönetim Kurulu üyelerinden Harun Halıcı, Nizamettin Çatak, Denetim Kurulu Üyelerinden Mehmet Güntay, Menderes Baran, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atilla Yalçın, Yönetim Kurulu üyelerinden Abdulkadir Güneş, Niğmetullah Sevim, Halis Lektemur, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, Pancar Kooperatifi Müdürü İsmet Aksoy, Genel Müdürü yardımcıları da katıldılar.
Yaklaşık 1500 çiftçinin katıldığı İftar programında konuşan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay;? Değerli çiftçi kardeşlerim bu iftar sofrası münasebeti ile şirketimizle ilgili bazı hususları sizlerle paylaşıyoruz. Böyle bir gelenek oluşturduk. Biz hep beraber bir aileyiz. Bu aile birlikteliğimizi bu sofralarda herkesin görebileceği gibi ortaya koyuyoruz. Kayseri şekerin göl tesisleri şu an tıklım tıklım dolu. Allah razı olsun. Bu sene beklediğimiz üretimin fazlası ile karşı karşıya kalacağımız gibi görünüyor. Bereketli olması bizi mutlu eder. Biraz da çiftçimiz kendisi fazla ekmiş gibi görünüyor. 2 milyon 300 bin ton pancar sözleşmesi yaparken 2 milyon 700 bin ton pancar çıkacakmış gibi görünüyor. Diğer fabrikaların çiftçileri kotalarını dolduramayıp pancar bulamazken biz Kayseri Şeker olarak kotamızı dolduruyor ve fazla fazla üretiyoruz. Arkasından da daha fazla üretmek için gayret sarf ediyoruz. Siz fabrikanıza, bizlere ve yönetim kuruluna artık güveniyorsunuz. Onun için siz diyorsunuz ki; onlar kendilerini bu işe feda ettiler, nasıl olsa uğraşırlar bir çözüm bulurlar diyorsunuz. Onun içinde fazla fazla ekiyorsunuz. Bizimde omuzlarımıza daha fazla yük biniyor. Gece gündüz çalışıyor, bu sorunları çözüyoruz? değerlendirmesinde bulundu?.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor