KAYSERİ ŞEKER ÇİFTÇİ MECLİSİ

KAYSERİ ŞEKER ÇİFTÇİ MECLİSİ

İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Kayseri Şekere bağlı Yozgat, Sivas, Kayseri ve Nevşehir illerinden 12 bölgeye bağlı yaklaşık 300 çiftçi meclisi üyesi şeker gölünde Kayseri Şeker iftar sofrasında bir araya geldiler.
İftar programına Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Avni Hokkaömeroğlu, Üyeler: İlhan Argun, Harun Halıcı, Nizamettin Çatak, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atilla Yalçın, Üyeler Abdulkadir Güneş, Halis Lektemur, Hurşit Dede, Niğmetullah Sevim, Kayseri Pancar Kooperatifi Denetim Kurulu Üyeleri Mehmet Güntay, Menderes Baran, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli ile çiftçi meclisi üyeleri katıldılar.
İftar yemeğinde konuşan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; ?Türkiye de şeker sektöründe faaliyet gösteren 7 şirket içerisinde kotasını dolduran tek şirket Kayseri Şeker olmuştur. Bu başarılar bir ekip çalışmasının ürünüdür. Çiftçisiyle, çiftçi meclisiyle, yönetimiyle, çalışanıyla hep beraber elde edilen bir başarıdır. Bu birlik beraberlik devam ettikçe başarılar devam edecek ve daha fazlada artacak. Bizim çalışmalarımızın ana hedef noktası başarıları daha fazla artırmaktır. Yerimizde sayarak biz başarıyı yakalayamayız. Daha fazla iş gerçekleştirip daha fazla başarılı olmak zorundayız.Bizim çiftçimize verilmiş bir sözümüz vardı. Biz çiftçimizi krediden kurtarmak için söz vermiştik. İşte bu o sözün ilk adımı olarak Bu sene ilk defa faizden kurtarma adı altında çiftçimize yeni bir avans verdik. İnşallah gelecek senelerde bunun miktarı daha fazla artırılarak çiftçimizi banka kredisinden kurtaracağız. Biz temel felsefemizi ve icraatımızı ortaya koymamız lazım? değerlendirmesinde bulundu?
Bahçelik Sulama Birliği Başkanı İbrahim Ülker;´de ? Kayseri Şeker sofrası bir dayanışma, destek ve gönül birlikteliğini geliştiriyor. Buraya gelmemiz bir muhabbetin bir sonucudur. Yenifakılı Çiftçisi Cevdet Aslan; Birlik ve beraberliğimizi cenabı Allah bozmasın. Hüseyin Akay ve ekibi ile inanılmaz bir birlik bütünlük var. Biz pancardan para kazanmayı yeni öğrendik. Hüseyin Akay ile birlikte yenilikleri, para kazanmayı ben yeni gördüm. Kayseri Merkez Çiftçisi Hacı Saygı; Şu an fabrikamızın 500 sanayi kuruluşu içerisinde 101. Sırada olduğunu duyunca ben gurur duydum. Bu seviyeye gelmek kolay bir iş değil. Biz çapa avanslarını daha başlarken aldık. Bize yapılan katkılar karşılığında bizim de en iyi şekilde verim alabilmek için çalışmak zorundayız. ? ifadesini kullandı?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor