KAYSERİ ŞEKER ÇİFTÇİ MECLİSİ´NDEN

KAYSERİ ŞEKER ÇİFTÇİ MECLİSİ´NDEN

?TAAHHÜT GERÇEKLEŞTİRME PRİMİ´ KARARI ÇIKTI?

Kayseri Şeker 10. Çiftçi Meclis´i toplantısı, 12 Bölgeden 200 çiftçi temsilcisi Kayseri Pancar ve Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Üyeleri, İştiraklerin yöneticileri yanı sıra ve diğer yetkililerin de katılımıyla 15 Temmuz Şehitler Konferans salonunda gerçekleştirildi. Toplantıdan pancar çiftçisine ?Taahhüt gerçekleştirme primi´ ödenmesi kararı çıktı?
Çiftçi Meclis´i toplantısında şirket içinde bulunduğu başarılı durum Hakkı´nda Ziraat´tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Canıtez, Muhasebeden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gedik, Genel Müdür Tayfun Öner tarafından 62.Kampanya ile ilgili bilgilendirme yapıldı.
Çiftçi temsilcilerinden gelen taleplerin de görüşülerek karara bağlandığı 10.Çiftçi Meclisinde Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer yaptığı konuşmasında, Kayseri Şeker´in son altı yıldageldiği yer ile ilgili yapılan bilgilendirmelerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Özer ayrıca; Kayseri Şeker´in övgü ile bahsedilen başarı tablosuna katkılarından dolayı başta Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederek bu başarıların devamı için her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğuna dikkat çekti.
Kayseri Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay da Çiftçi meclisinde yapmış olduğu konuşmasında; Çiftçilerden gelen önerilerin değerlendirilmesi yanında çiftçiler arasında en çok merak edilen Pancar´a bu sene uygulanacak fiyat konusunu da açıklığa kavuşturdu.
Başkan Akay konuşmasında; Daha önce Yönetim Kurulu tarafından alınan karar çerçevesinde, Türk Şeker´in fiyatına 10 TL/ton ilave fiyat uygulamasına ek olarak, 5 TL/ton ?Taahhüt Gerçekleştirme Primi?ile, 1 TL/ton fabrikaya teslim primi uygulanacağı açıkladı.
Başkan Akay ayrıca, ?Türk Şeker Kurumunun ileriki tarihte fiyatta bir düzeltme yapması halinde bu artışında dikkate alınacağı belirterek bu şartlar çerçevesinde oluşan 206 TL/ton fiyat çiftçilerimize hayırlı olsun, C pancarına daha önce 150 TL/ton olarak fiyat açıklaması yapılmıştı. Her iki fiyatta çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olsun? değerlendirmesinde bulundu?
10.Çiftçi Meclisi toplantısına;Kayseri Şeker´e bağlı 12 Bölgeden200 çiftçi, Kayseri Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Kayseri Pancar Kooperatifi Başkan Vekili Avni Hokkaömeroğlu, Yönetim Kurulu Üyelerinden İlhan Argun, Harun Halıcı, Nizamettin Çatak, Denetim Kurulu Üyeleri Mehmet Güntay, Menderes Baran, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atilla Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri; Hurşit Dede, Turan Kaya, Abdulkadir Güneş, Halis Lektemur,Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Tayfun Öner, Genel Müdür Yardımcıları Osman Canıtez, İsmail Gedik, Kayseri Pancar Kooperatifi Müdürü İsmet Aksoy, Kayseri Şeker İştirak Müdürleri ve diğer yetkililer katıldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları

ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan 17 Kayseri firmasını tebrik etti

Başkan Büyükkılıç: "Artık ihtisas fuarları ile Kayseri'miz gündemde"