KAYSERİ ŞEKER YÖNETİCİLERİ

KAYSERİ ŞEKER YÖNETİCİLERİ

DEVELİ´DE ASKER UĞURLADI?

Kayseri Şeker ?in Lisanslı Dopculuk Şirketi Yöneticisi Mustafa Kulak´ın oğlu için Develi İlçesi Karacaviran Mahallesi´nde tertiplediği asker uğurlama merasimine iştirak eden Kayseri Şeker Yöneticileri kent yaşamında giderek unutulan bir geleneğin yaşatılmasına tanıklık edip keyifli bir gece geçirdiler?
Kayseri Şeker ?in Lisanslı Dopculuk Şirketi Yöneticisi Mustafa Kulak´ın oğlu için Develi İlçesi Karacaviran Mahallesi´nde tertiplediği asker uğurlama merasimine Karacaviran Köyündeki örnek asker uğurlama törenine Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay yanı sıra Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Vekili Avni Hokkaömeroğlu, Yönetim Kurulu Üyelerinden İlhan Argun, Harun Halıcı, Nizamettin Çatak, Denetim Kurulu Üyelerinden Mehmet Güntay, Menderes Baran, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu üyelerinden Abdulkadir Güneş, Niğmetullah Sevim Başkanı Turhan Özer, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, Genel Müdür yardımcıları tam kadro katılırken, Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdülkadir Akdeniz, Develi, Yahyalı, Yeşilhisar, Tomarza ve Pınarbaşı ilçelerinden, Siyasi Parti ve STK temsilcisi ile civar köylerden çoğunlukla pancar çekicisi çiftçilerden oluşan yaklaşık 500 davetli iştirak ?. Asker uğurlama töreninde konuşan Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdulkadir Akdeniz; ?Askerlik hepimizin görevidir. Allah güle güle gidip gelmeyi nasip etsin. Ben asker babası Mustafa kardeşim adına mutlu oldum. Güzel bir tören güzel bir birliktelik gerçekleştirdi. Bu heyecan bu paylaşım hepimizi duygulandırdı. İnşallah bu güzel bir örnek olur. İnşallah devletimiz kısa sürede bu terör belasından kurtulur? değerlendirmesinde bulundu?
Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay da yaptığı konuşmada ?Bizim ve Türk milleti için askere gençlerimizi, yiğitlerimizi, aslanlarımızı uğurlamak gerçekten mutluluktur. Onun için bende buraya katılıyorum. Hasan evladımız inşallah sağlık içerisinde gider ve döner. Kendisine ve askerlik görevini yapacak gençlerimize hayırlı tezkereler dilerim. Ne mutlu bu görevi yapmak için sağlıklı şekilde yola çıkanlara. Hepimiz bunu şerefle yaptık. Bundan sonraki nesillerde vatanı korumak ve kollamak için şerefle gidecek ve gelecekler. Biz buna inanıyor. Ailelerine de sabır diliyorum. Allah razı olsun bu birliği ve beraberliği cenabı Allah bozdurmasın. Biz mutluluğumuzda da üzüntümüzde de beraberiz. Bunu koruduğumuz sürece milletiz ve bunu koruduğumuz müddetçe bu milletin geleceği açısından ümit duyabiliriz. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Biz hepimiz bu hizmeti ettiğimiz sürece Devletimizin pek çok başarıları ortaya koyacağına inanıyorum ? ifadesini kullandı?
Davetliler asker uğurlama merasiminde hem giderek unutulan bir geleneğin yaşatılmasına tanıklık etmenin mutluluğunu yaşadılar, hem de keyifli bir gece geçirdiler?



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor