KAYSERİ ŞEKER YÖNETİMİ:

KAYSERİ  ŞEKER YÖNETİMİ:

?HAKKIMIZDA ALGI OLUŞTURMAYA ÇALIŞANLAR FETÖ´CÜDÜR?

Kayseri  Şeker  Yönetimince   TUSKON´a üye şirketler ile ilgili olarak basında çıkan haberler üzerine  yazılı  bir açıklama  yapılarak  kendileri hakkında algı oluşturmaya  çalışanların  Tuskon üyesi  ve  FETÖ´cü  olduğu  vurgulandı?

Kayseri  Şeker  Yönetimince   TUSKON´a üye şirketler ile ilgili olarak basında çıkan haberler üzerine  yapılan yazılı  açıklamada  eski yönetime  göndermede  bulunularak ?Fetullahçı Terör Örgütü  ile bağlantılı Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonuna Kayseri Şeker´i üye yaparak "Cambaza bak" taktiği ile geçmişte TUSKON´a üye olan ve onlarla yurt dışı ziyaretlerine katılan, yaptıkları bağışları gizlemeye çalışanların gerçek yüzleri belgelerle bir bir  ortaya çıkıyor? denildi?

Açıklamanın devamında  ?Kayseri Şeker Fabrikasını Kayyum atanmasından önce TUSKON´a üye yapıp 2010 yılındaki organize edilen Kazakistan programına katılarak destek sağlayan Kayyum öncesi Kayseri Şeker Fabrikası Yönetimi ve onlarla birlikte rant haşhaşiliği yapan bazı çevrelerin gerçek yüzleri bir kez daha ortaya çıktı.   Ülkemizin sanayi öncüsü ve 80 bin çiftçinin gözbebeği olan Kayseri Şeker gibi bir kuruluşu FETÖ terör örgütünün finans kaynağı olan TUSKON ve ANFED´ üye yaparak destek sağlayan ekip ile ilgili kayıtlar ve Kimse Yokmu Derneği ile Kılıçaslan Eğitim Vakfı Derneği´ne yapılan bağışlarla ilgili dökümanlar adli makamlara teslim edilerek , bu şekilde Kayseri Şeker´in  üzerinden kurulan kirli ilişkilerden arınmasının da sağlanacaktır?  denildi?

Açıklma şöyle noktalandı  ? Kayseri Şeker yöneticileri, Ülkesine, Devletine kasd edenlere karşı duyarlılığını her platformda ortaya koymuşlardır. Bu Milli görevleri yerine getirmekle kalmayıp, bünyesinde oluşturulan ekiplerle arşiv dökümanlarının taramasını da yaptırmaktadır. Bu sayede geçmiş dönemlerde Kayseri Şeker adına kapalı kapılar ardında maddi ilişkiler içerisine girenlerle ilgili olarak elde edilen verileri de adli makamlara teslim etmek suretiyle kimlerin gerçek FETÖ´cü olduğunu da ortaya çıkmasının sağlanacaktır.  Kayseri Şeker hakkında sosyal medya ve bazı basın kuruluşları aracılığı ile her gelişmeyi olumsuzlaştırmak her yeni girişimi baltalamak suretiyle iftira kampanyası yürüten hasta ruhlu insanların TUSKON üyeliği ve FETÖ örgütüne yaptıkları yardımların belgelerinin ortaya çıkmasıyla kendilerinin FETÖ´cü kimliklerini gizlemeye çalıştıkları net olarak anlaşılmıştır.   Ayrıca; Kayseri Şeker TUSKON´a 2010 yılında üye yapılmış olup aidat ve çeşitli hizmet adı altında ödemeler yapılmış. Ancak Kayyum atamasından sonra her türlü ilişki kesilerek hiçbir ödeme yapılmadığı belirtilmiştir.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"