KAYSERİ ŞEKER´DEN

KAYSERİ ŞEKER´DEN

ÇALIŞANLARINA MOTİVASYON EĞİTİMİ?

Kayseri Şeker yönetimi bin beş yüz çalışanına yönelik tertiplenen Kurumsal Aidiyet ve Motivasyon eğitiminde personeline daha başarılı işlere imza atabilmenin yollarını gösteren eğitim verdi?
Kayseri Şeker´in Üniversiteler ve kurumsal firmaların katkılarıyla başlattığı çiftçi eğitim seferberliği, Çiftçi çocuklarının yüksek tahsiline destek verilmesi, çalışanların çocuklarına yaz tatilinde eğitici kurslar verilmesi, çiftçilerin yurt içi ve yurt dışı teknik gezilere götürülmesi, teknik personelin branşlarında uzmanlaşmalarını sağlamak amacıyla yurt içi ve yurt dışı eğitimlere katılmasının sağlanmasına bir yenisi daha eklenerek İhtiyaç olan her alanda çalışanların da eğitim faaliyetlerine destek verilerek Kayseri Şeker, Şeker sektörünün adeta okulu ve akademisi olma yolunda ilerlemeye devam ediyor.
Kayseri Şeker çalışanlarına yönelik Kurumsal aidiyet ve Motivasyon eğitimi ilk dersi; Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyelerinden Hurşit Dede Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, Genel Müdür yardımcıları, diğer yetkililer, Şeker-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı ve çalışanların katılımıyla Eğitimci Mete Taştan tarafından Kayseri Şeker sosyal tesislerinde gerçekleştirildi?
Öte yandan Erciyes Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Kentsel Ütopya Konulu Proje çalışması kapsamında 2015-2016 bahar yarı yılında Kayseri Şeker arazisini çalışma alanı olarak seçti.
ERÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümünden 40 öğrenci Şehir Plancıları Erman Ağmaz, Ertuğrul Yılmaz, Arş.Gör. G.Yeliz Kahya nezaretinde Kentsel Ütopya Konulu Proje çalışması için Kayseri Şeker Fabrikası ve Kayseri İli bütününde ve söz konusu mekânsal planlama çalışmasını başlattı.
Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdür Yardımcılarından İnşaat Yüksek Mühendisi Mustafa Öğdü tarafından yapılan genel bilgilendirme sonrası İnşaat birimi bünyesindeki Mimar ve Mühendislerinin de katkılarıyla proje çalışmalarına başlandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor