KAYSERİ ŞEKER´E TOKAT´TAN DA İSTİHDAMA KATKI ÖDÜLÜ?

KAYSERİ ŞEKER´E TOKAT´TAN DA İSTİHDAMA KATKI ÖDÜLÜ?

KAYSERİ ŞEKER´E TOKAT´TAN DA İSTİHDAMA KATKI ÖDÜLÜ?

Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı Kayseri Şeker´e bağlı Turhal Şeker Fabrikasının bölgedeki istihdama katkısından dolayı ödül verdi.

Turhal İlçesi Yüzbaşıoğulları sosyal tesislerinde gerçekleştirilen ödül törenine Vali Dr. Ozan Balcı´nın yanı sıra Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Turhal Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, STK Temsilcileri, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik, Turhal Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Çenesiz, işadamları ve davetliler katıldı.

Ödül töreninde konuşan Vali Dr. Ozan Balcı, Tokat ve Turhal´da uyum ve işbirliğinin olduğunu ifade ederek ?Bu uyum ve birlikteliği bozmamak lazım. Bu uyum ve birlikteliğin olduğu yerde daha çok iş oluyor. Bir de bizim amacımız iş üretmek, değer üretmek. Memleket, millet bizden iş bekler. Kadını, çiftçisi, erkeği, yaşlısı, genci dolayısıyla milletimiz bizden iş beklerken enerjimizi onlara vermemiz lazım. Turhal da Tokat´ımızın gelişen, ilerleyen kıymetli bir ilçesi. Turhal, insanımızın alın teriyle, göz nuruyla inşa ettiği bir şehir. Sadece Tokat´ a değil Türkiye´ye değer üreten bir şehir. Hem şeker fabrikasıyla hem tarımıyla, ekonomisiyle. Bunu çok önemsiyorum ?değerlendirmesinde bulundu?

Yapılan konuşmaların ardından Turhal İlçesinde en çok istihdam sağlayan Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş Turhal Şeker Fabrikası Müdürü Hulusi Yüksel´e Vali Dr. Ozan Balcı plaketini takdim etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi