KAYSERİ SERBEST MUHASEBECİLER VE

KAYSERİ SERBEST MUHASEBECİLER VE

MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

Yönetim Kurulu Melikgazi Belediyesinde?
Eğitim çalışmalarında iş birliğine davet?.
Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Anfer Yılmaz, Başkan Yardımcısı Fatih Tanrıverdi ile Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Şahin, Selçuk Erdaş ve Laver Doğan, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç?ı makamında yeni yönetim kurulu olarak ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
Önce inşaatçılar şimdi ise mobilya sektörü için ?
Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Anfer Yılmaz, Oda olarak üyelere dönük hizmet içi eğitim ile sık sık yeni çıkan, değişen yasa ve yönetmelikler ile ilgili olarak üyeleri bilgilendirici ve eğitici çalışmalar yerine getirdiklerini söyledi.
Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Anfer Yılmaz, Oda olarak birçok kez mali hizmetler konusunda sempozyum düzenlediklerini hatırlatarak ?Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası olarak üyelere yönelik çalışmalarımız devam etmektedir. Değişen mevzuat ve yönetmelikler ile ilgili olarak üyelerimize yönelik sık sık sempozyumlar düzenliyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak açılan mesleki eğitim kurslarında dış ticaret, bilgisayarlı muhasebe, muhasebecilik gibi kursları takdir ile karşılıyoruz. Mesleki oda olarak ortak eğitim çalışmaları gerçekleştirmek istiyoruz ? dedi.
Sonuçta birey öncelikle ve kaçınılmazdır
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belediye olarak 1990 yılından itibaren başlatılan bilgisayarlı muhasebe destek çalışmaları sonucunda şu anda belediyenin e-devlet sistemine dönüştüğünü ve entegre olduğunu söyledi.
insan unsuru çok önemli
Mali hizmetlerin son yıllarda bilgisayar ile çok önem arz ettiğini ancak çok detaylı, değişken ve gün geçtikçe branşlaşan bir yapıda bilgisayar yanında insan unsurunun çok önemli olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, sonuçta bireye dayanan çalışmalarda bireylerin sürekli bilgilendirilmesi, eğitilmesi ve takiplerden haberdar edilmesi gerektiğini bu açıdan Oda yönetimlerine büyük görev düştüğünü kaydetti.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ