KAYSERİ TEK SES OLDU

KAYSERİ TEK SES OLDU

TERÖRÜ LANETLEMEK İÇİN OMUZ OMUZA YÜRÜDÜ?

?Milli Seferberlik Platformu´nca ?Teröre Karşı Omuz Omuza? başlığı ile tertiplenen 1 km lik bayrağın açıldığı yürüyüşte Kayserililer devletine ve milletine bağlıklarını vurgulayıp şehitlerini saygı ile andılar? Milli birlik ve beraberliğin her şeyin üstünde olduğunu dosta düşmana gösteren ilimiz sakinleri ellerindeki bayraklarla Kayseri sokaklarını gelincik bahçesine çevirdiler?
?Milli Seferberlik Platformu´nca tertiplenen ve ilimizde faaliyet gösteren bir çok Sivil Toplum Kuruluşu´nun destek verdiği ?Teröre Karşı Omuz Omuza? başlıklı yürüyüş ile devletine ve milletine bağlılığını gösterip; birlik ? beraberliğin önemine vurgu yapan Kayserililer İpek Saray Alışveriş Merkezi önünden startı verilen ve Sivas caddesi boyunca süren yürüyüş ile terörü ve teröre destek verenleri lanetleyip , Mehmetçiklerimize destek verdiler?
Yaklaşık bir kilometrelik dev bayrağın açıldığı yürüyüşün ön saflarında Ak Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, İl başkanı Hüseyin Cahit Özden ve İlçe Belediye Başkanları, Ak Parti İl Teşkilatının Kadın Kolları ve Gençlik Kolları´na mensup partiler ilimiz sakinleri ile kol kola yürüdüler?
İlimiz sakinlerinin dalgalandırdığı Türk Bayrakları ile 7 kilometrelik güzergah boyunca gelincik tarlasını andıran Kayseri sokaklarında şehitlerimize rahmet okunurken ?"Şehitler ölmez, vatan bölünmez. Hepimiz Mehmetiz, hepimiz askeriz. Her Türk asker doğar. Aponun piçleri, yıldıramaz bizleri. Kayseri burada, Apo´nun piçleri nerede. Kayseri uyuma şehitlerine sahip çık. HDP basıldı, Türk bayrağı asıldı? şeklindeki sloganlarla yer gök inletildi.
Emniyet Güçleri´nin sıkı güvenlik önlemleri aldığı yürüyüş boyunca Sivas Caddesi geliş ve gidiş olarak araç trafiğine kapatılırken geçtiğimiz cumartesi günü 1. Komando Tugayı´nın çarşı iznine çıkan sivil kıyafetli,silahsız 14 askerinin şehit olduğu bombalı saldırı ve Suriye´nin El Bab bölgesinde şehit düşen Mehmetçikler anısına tertiplenen yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı´ndaki Atatürk Anıtı önünde noktalandı.
Milli birlik ve beraberliğin her şeyin üstünde olduğunu dosta düşmana gösteren ilimiz sakinleri ellerindeki bayraklarla Cumhuriyet Meydanı´nı doldururken ; burada şehitlerimiz için saygı duruşu bulunup, İstiklal Marşı okudular?
Etkinliğin sonunda şehitlerin ruhları için Kur´an ? Kerim tilaveti gerçekleştirilip, dua edildi.
Yürüyüş sırasında polisin güzergahta ve çevrede aldığı güvenlik önlemleri dikkati çekerken, yürüyüşe iştirak eden vatandaşların Çevik Kuvvet Polisleri´ne olan ilgileri ise renkli görüntüler oluşturdu?
HABER: C.ÜSTEN



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor