KAYSERİ TİCARET BORSASI

KAYSERİ TİCARET BORSASI

ORTAK MESLEK KOMİTE TOPLANTISI YAPILDI

Kayseri Ticaret Borsası (KTB) 3. Ortak Meslek Komitesi toplantısı yapıldı. Ciğerci Bahattin Restaurantta yapılan toplantıya Yönetim Kurulu, Meclis ve Meslek Komitesi üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, toplantıda Hükümetin başlatmış olduğu enflasyonla topyekûn mücadele, ÖTV indirimi ve Ticaret Borsaları Konsey toplantısı çalışmalarının değerlendirildiğini ifade ederek, ?Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı"na ilk açıklandığı andan itibaren destek olunması çağrısı yapmıştık. Yaptığımız bu çağrı üyelerimiz nezdinde olumlu karşılık buldu ve indirim kampanyasına imkanları dahilince katkı sağlamaya başladılar. Kampanyaya destek veren üyelerimize teşekkür ediyorum? dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak´ın açıkladığı KDV ve ÖTV indirimi sayesinde piyasanın canlanacağına dikkati çeken Bağlamış, ?Vergi indirimleri ekonomiye cansuyu olacak. Büyümeye katkı sağlayacak. En önemlisi bu indirimler net indirim olarak fiyatlara yansıyacak. Ülkemiz için hayırlı olan bir uygulama? dedi.

Ankara´da üyesi olduğu Ticaret Borsaları Konsey toplantısı hakkında da bilgiler veren Başkan Bağlamış, ?Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan, Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli ile TOBB Başkanı Sayın Rifat Hiarcıklıoğlu´nun da olduğu Ticaret Borsaları Konsey toplantısında ülkemizin ekonomisi ve borsalarımızın çalışmaları değerlendirildi. Kayseri Ticaret Borsası çalışmaları ile Kayseri´nin tarım ve hayvancılık sorunlarını Konsey toplantısına taşıma imkânı bulduk? dedi. Kayseri Ticaret Borsası olarak, konsey üyesi olmanın büyük avantaj olduğunun altını çizen Başkan Bağlamış, ?Ankara´da yapılan toplantılarda önemli kararlar alınıyor. Bizde Konsey üyesi olarak, üyelerimizin, ilimizin ve ülkemizin menfaatine olan çalışmaları yapma fırsatı buluyoruz. Bu sadeye sorunların ve çözüm yollarının yakın takipçisi olabiliyoruz. İnşallah bundan sonrada çalışmalarımız artarak devam edecek? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor