KAYSERİ TİCARET BORSASI´NDAN

KAYSERİ TİCARET BORSASI´NDAN

TARIM FUARI ZİYARETÇİLERİNE SUCUK ? EKMEK ZİYAFETİ ...

Kayseri Ticaret Borsası 12. Türk Dünyası ile Akraba Toplulukları Tarım Fuarı´nı ziyarete gelen yaklaşık 5 bin kişiye sucuk ekmek ikram etti? Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü, sucuk ekmek ikramı sırasında medya mensuplarına yaptığı değerlendirmede fuarın Kayseri için çok önemli olduğunu vurgulayarak ? Ziyaretçilerin memnun ayrılması için gayret gösteriyoruz? ifadesini kullandı?
Dünya Ticaret Merkezi´nde geçtiğimiz Perşembe günü kapılarını ziyaretçilere açan 12. Türk Dünyası ve Akraba Toplulukları Tarım Fuarı´nı ziyarete gelen yaklaşık 5 bin kişiye sucuk ekmek ikramda bulunan Kayseri Ticaret Borsası hem ilimizin misafirperverliğini teyit etti, hem de ilimizin dünyaya tanıttığı eşsiz lezzet sucuğumuzu davetlilere tattırdı?
Sucuk - ekmek ikramı sırasında medya mensuplarına değerlendirmede bulunan Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü, fuarın Kayseri için çok önemli olduğunu ve ziyaretçilerin memnun ayrılması için gayret gösterdiklerini vurguladı?
Borsa olarak fuar konusunda üzerilerine düşenin en iyisini yapma gayreti içinde olduklarını da sözlerine ekleyen "Ankara, Sivas, Nevşehir, Niğde başta olmak üzere İç Anadolu´nun tamamından fuarımıza iştirak eden misafirleri ağılıyoruz. Fuarların çiftçilerimize faydalı olacağına inanıyorum. Ayrıca çiftçilerimizden fuarı bilinçli olarak gezmelerini istirham ediyorum, Buradaki ürünleri incelerlerse fikir sahibi olurlar." Değerlendirmesinde bulundu?.
Başkan Ünlü açıklamasının ardından 5 bin kişiye dağıtılmak üzere hazırlanan yaklaşık 700 kg. sucuğun ikramı için startı vererek bizzat kendisi de ikramda bulundu?
HABER : C.ÜSTEN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor